majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
O, to tego jeszcze go nie uczyliśmy. Jutro spróbuję :-)nawet grrr takie w gardełku z woda robił
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, to tego jeszcze go nie uczyliśmy. Jutro spróbuję :-)nawet grrr takie w gardełku z woda robił
Nie wiem czy jest się czym chwalić, bo może Wasze dzieci już dawno to umieją, ale Maciuś od jakichś 2 tygodni płucze zęby po myciu i tak mu się to podoba, że mógłby myć zęby co 15 minut ;-)![]()
:-)majandra, mozesz byc pewna, ze w myciu zebow Macius zawsze bedzie duzo duzo przed Julitka;-):-)
;-):-)nauczy sie, przyznam sie,ze na sile chcialam Mateusza nauczyc, sadzalam namietnie, puszczalam po domu bez pampersa,az sie wkurzyla i zalozylam ja spowrotem,az przyszedl ten magiczny dzien i Mateusz wola siku i kupke. Tylko nie wiem po co kupilam pake pampersow niedawno;-):-)
EDIT: Za to z sikaniem nie do pieluchy daleko za wszystkimi.
A zeby myje malemu ja, on poprawia po mnie. Za plukanie sie nie bierzemyStaram się, ale on nie chce. Raz na kilka dni usiądzie na kibel (z nakładką) i tyle. Na nocnik nie chce siadać. Po domu biega bez pieluchy, tylko jak babcia jest, to ma pieluchę, bo moja mama nie jest zwolenniczką tej metody.majandra, ateraz siada Macius na nocnik? caly czas starasz sie go nauczyc, czy odpuscilas?

moze boi sie,ze zrobi siku w majtki?EDIT: Od soboty zaczął wstrzymywać, tzn. nie zrobi siku póki nie założymy mu pieluchy. Nie wiem, co o tym myśleć.
.