Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestem przeciwna żeby dzieci w tym wieku miały stycznośc z tego typu urzędzeniami i grami uważam że wcale dobrze to nie wpływa na ich rozwójbylam wczoraj u kuzynki, ktora ma o pol roku starszego chlopczyka od naszych maluchow i to co zobaczylam normalnie mnie zszokowalo. maly ma perfekcyjnie obcykana komorke i wszystkie gry w niej. sam sobie wlaczy co chce, wybierze gre, zatwierdzi albo przejdzie do innej i gra w kazda z nich! co o tym myslicie?

bylam wczoraj u kuzynki, ktora ma o pol roku starszego chlopczyka od naszych maluchow i to co zobaczylam normalnie mnie zszokowalo. maly ma perfekcyjnie obcykana komorke i wszystkie gry w niej. sam sobie wlaczy co chce, wybierze gre, zatwierdzi albo przejdzie do innej i gra w kazda z nich! co o tym myslicie?
między 20 a 30miesiącem ale 3 miesiące odchylenia to normawięc jeszcze jest czas i nie ma co się martwic. Mateusz też jeszcze nie ma 5Kiedy piątki wychodzą naszym maluchom, bo u mojego małego to ani widu, ani słychu?????