Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musze sie wam pochwalic geniuszem mojego dzieckatak jak corcia asi pieknie maluje tak moj piotrus niesamowicie sprawnie uklada puzzle. duze, male- jakie mu w rece wpadna. oczywiscie bez przesady, nie uklada 2000szt lasu jesienia ale rysunkowe ulozy kazde, ktore maja do 30 sztuk. najwieksze jakie ma maja jakies 5 cm na 5 cm, najmniejsze 3/2. (oczywiscie sztuka, nie caly obrazek). moja mama jest przedszkolanka i mowi, ze tak niekiedy dzieci w starszakach nie potrafia. tylko pierwszy raz potrzebuje sciage- potem radzi sobie sam. zaraz poszukam czegos na allegro zeby pokazac wam jakie mniej wiecej mamy.

teraz potrafi juz ułożyc obrazek skladający się z 160 elementów:-)no to widzę że Oliwka jest w tyle z ukłądaniem puzzliIza, Majandra gratki dla chłopaków
Adaś ładnie układa 24 elementowe puzle .................. z malńka popowiedzią.........................

od jakiegos czasu ucze piotrusia pojedynczych literek. gdzies przypadkiem jak wpadnie mi w rece cos z duzymi napisami. rezultat byl wczoraj- piotrus podczas kapieli z tata wzial plyn do kapieli na ktorym pisze ROSA i przeczytal J O S A (nie wymawia poprawnie R tylko mowi J)

szok

i ogromne gratulacje:-) swoją drogą nie sądziłąm że dzieci w tym wieku mogą się już tego nauczyć
szok
i ogromne gratulacje:-) swoją drogą nie sądziłąm że dzieci w tym wieku mogą się już tego nauczyć
![]()
PLAY. Jak tylko zobaczy plakat z Play mówi PLAY oczywiście tłumacze sobie, że mam cudowne dziecko, ale pewnie jest to tylko skojarzenie z obrazkiem i kolorem 
Takie skojarzenia to Tuśka też maTak Kuba potrafi albo rozpoznać albo przeczytacPLAY. Jak tylko zobaczy plakat z Play mówi PLAY oczywiście tłumacze sobie, że mam cudowne dziecko, ale pewnie jest to tylko skojarzenie z obrazkiem i kolorem
![]()
ale to wynika bardziej z zapamietanego obrazka z reklamy w tv;-) gdybym to podciągnęła pod naukę czytania to młodą bym już dawno zgłosiła do mensy;-)