Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mateusz wstał na nóżki w łózeczku. Oczywiście odrazu myśli,że jest takim herosem,że może sam stać wszędzie i chodzić więc ogania się jak od osy
Zrobił dzisiaj kupkę i siusiu na nocniczek. Oczywiście to przypadek;-),ale siedział dzielnie.przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek
:-)
To i ja pochwalę się,bo dzisiaj mam czymMateusz wstał na nóżki w łózeczku. Oczywiście odrazu myśli,że jest takim herosem,że może sam stać wszędzie i chodzić więc ogania się jak od osy
Zrobił dzisiaj kupkę i siusiu na nocniczek. Oczywiście to przypadek;-),ale siedział dzielnie.
przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek
:-)
Adaś zaczął łączyc wyrazy. Tzn jak dziś wstał a ja byłam w drugim pokoju wołał mama a kiedy przyszłam powiedział: mama bam. ( wyrzucił poduszeczkę z łóżeczka ) i pokazywał paluszkiem na podłogę. Ale fajnie. Zaczynamy sie komunikowac
A jak np. wrzuci cos wo wanny, albo uda mu sie otworzyc szufladę lub szafę to bije sobie brawo

poza tym raczkuje jak perszing ...
a jaką ma przy tym radocheA Kuba pozucił przemieszczanie się na czworakai chodzi
![]()