reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Olo ma 4 zeby, chodzi ( nie chce mi raczkowac, ale oczywiscie na dworze czy dluzej w domu to za reke)...
Ostatnio wolalam swojego brata 'Oktaaaaaaaaawian', a Olo powtorzyl za mna Nanian:P Ale tak celowo, dobrze o tym wiem. Wola tez dziadzia i dia...(Klaudia) Poki co nie wola mnie:P i mojej Mamy i drugiego brata...

Krzysio w sobote zaskoczył mnie bardzo:tak: najpierw zasłonił się firanką potem odsłonił buzie i w wołał a kiku:-):laugh2:

dzis nam wyszedl pierwszy zabek :-):-):-)

Maciuś wczoraj zrobił pierwszy raczkujący kroczek.:-) A mnie nie było wtedy w domu:-( Ale dziś to powtórzył, a nawet zrobił 2 kroczki ze 2-3 razy.:-) Jutro pochwalę się tym na rehabilitacji.:-D:tak:

A Kuba pozucił przemieszczanie się na czworaka :D i chodzi :)

oglaszam wszem i wobec, ze od dzisiaj juz nie pelzamy tylko raczkujemy :tak:
majandra, kasia- gratuluje!!!

Olo ma 4 zeby, chodzi ( nie chce mi raczkowac, ale oczywiscie na dworze czy dluzej w domu to za reke)...
Ostatnio wolalam swojego brata 'Oktaaaaaaaaawian', a Olo powtorzyl za mna Nanian:P Ale tak celowo, dobrze o tym wiem. Wola tez dziadzia i dia...(Klaudia) Poki co nie wola mnie:P i mojej Mamy i drugiego brata...
:szok::szok::szok: Ale cudownie! Gratulacje z postępów naszych wrześniątek:tak::tak::tak:

Tymek dzisiaj powiedział "papa" ale bez gestu rączką - od jakiegoś czasu go uczę:-)

Adaś zaczął łączyc wyrazy. Tzn jak dziś wstał a ja byłam w drugim pokoju wołał mama a kiedy przyszłam powiedział: mama bam. ( wyrzucił poduszeczkę z łóżeczka ) i pokazywał paluszkiem na podłogę. Ale fajnie. Zaczynamy sie komunikowac

A jak np. wrzuci cos wo wanny, albo uda mu sie otworzyc szufladę lub szafę to bije sobie brawo

Ostatnia edycja:
Agulka, niesamowity ten Twój Adaś:szok::tak:
My już dziś po rehabilitacji. Oczywiście pochwaliłam się postępami. Rehabilitantka zauważyła, że jest poprawa w obręczy barkowej.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry