majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Eeee, nie sądzę, żeby mu tak szybko poszło. Zobacz ile czasu mu zajęło aż postawił ten pierwszy krok.brawo..teraz to sie zacznie:-), za kilka dni zobaczysz - bedzie smigal jak pershing po calym domu hehe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Eeee, nie sądzę, żeby mu tak szybko poszło. Zobacz ile czasu mu zajęło aż postawił ten pierwszy krok.brawo..teraz to sie zacznie:-), za kilka dni zobaczysz - bedzie smigal jak pershing po calym domu hehe![]()

Staskowi az 2 miesiace -od pierwszego podnoszenia dupki...ale potem jak zalapie to tylko kwestia dni - RozwojBOOM!:-)Eeee, nie sądzę, żeby mu tak szybko poszło. Zobacz ile czasu mu zajęło aż postawił ten pierwszy krok.
Krzysio w sobote zaskoczył mnie bardzonajpierw zasłonił się firanką potem odsłonił buzie i w wołał a kiku:-)
![]()
dzis nam wyszedl pierwszy zabek :-):-):-)
Maciuś wczoraj zrobił pierwszy raczkujący kroczek.:-) A mnie nie było wtedy w domu:-( Ale dziś to powtórzył, a nawet zrobił 2 kroczki ze 2-3 razy.:-) Jutro pochwalę się tym na rehabilitacji.![]()
A Kuba pozucił przemieszczanie się na czworakai chodzi
![]()
oglaszam wszem i wobec, ze od dzisiaj juz nie pelzamy tylko raczkujemy
majandra, kasia- gratuluje!!!
Olo ma 4 zeby, chodzi ( nie chce mi raczkowac, ale oczywiscie na dworze czy dluzej w domu to za reke)...
Ostatnio wolalam swojego brata 'Oktaaaaaaaaawian', a Olo powtorzyl za mna NanianAle tak celowo, dobrze o tym wiem. Wola tez dziadzia i dia...(Klaudia) Poki co nie wola mnie
i mojej Mamy i drugiego brata...

Ale cudownie! Gratulacje z postępów naszych wrześniątek

przejdzie sam ok 3 metrów po czym przykuca lub siada jak chce iśc to podnosie się na kolana póxniej przykuca i wstaje i tak wkoło wojtek
:-)