reklama

rzeczy dla naszych dzieci

a ja przygotowalam body, koszulke, spiochy, czapeczke i gdyby bylo zimno to mam miniaturke dresu- malenkie spodenki i bluze z kapturem.do tego na wypadek wiatru przygotowalam kocyk. nic wiecej- zadnych kaftanikow, pieluch na buzie ani pajacykow. rozmawialam z pediatra w szkole rodzenia i powiedziala mi, ze czasem lepiej jak dzidzius ma chlodne raczki niz jakby mial sie za bardzo zgrzac.

reklama
Jejku, jak pomyślę, jak mi położne Kubę w lipcu w ciepły dzień opatuliły, to aż mi się włosy na głowie jeżą. Dziwię się, że się w tym wszystkim nie roztopił. Dobrze, że do domu było blisko i szybko go rozebrałam do normalnego stanu.

:-) Hej
Po dwoch tygodniach przegladania allegro w koncu zamowilam rzeczy do szpitala..Tak ze cos sie ruszylo,niestety z rzeczy dla dzieciaczka nie mam NIC! :wściekła/y: Nie wiem co jest ze mna grane,szukam,siedze,przegladam,sortuje...masakra:eek: Dziewczyny jak macie jakis fajny sklep internetowy gdzie kupowalyscie ciuszki lub lozeczka to dajcie znac. Znow wbilam sobie motyw z kolorem lozeczka i nie waham sie miedzy bialym a teakiem...niestety sprzedawca napisal mi ze nie odpowiadaja za stan bialego lozeczka po doreczeniu bo najczesciej wyglada ono marnie:-( Ubranka chcialam zamowic na allegro ale oczywiscie po przeczytaniu malym druczkiem ze nadruki sa losowo wybierane zrezygnowalam:baffled: Mowie Wam ze chyba gorzej ze mna:-D:-D Jak tak dalej pojdzie to wyjdziemy z dzieckiem owinietym w pieluszke:no:

a mnie własnie mamusia wyręczyła w zakupie nowych ubranek do szpitala dla dzidzi, troszke tego kupiła.
2 body, koszulka, kaftanik, spioszki, półspioszki, kaftanik 3 czapeczki, łapki niedrapki, kocyk polarkowy różowy w serduszka i do wozka taką bielusia podusię z piezynką ala bet, poszalała babunia troszke

moja mama tez poszalala :-) nakupila mi ubranek jakbym miala miec trojaczki! tesciowa tez stanela na wysokosci zadania :tak:
aneczka to czemu po prostu nie pojdziesz do sklepu i nie kupisz wszystkiego za jednym razem?

wiecie co?
ja na serio pamietalam o wszystkim do torby..spakowalam wszystkie potrzebne rzeczy, wszystko co mialam w kazdym spisie jaki znalazlam...

ale dzis wpadlo mi do glowy.. ze ja bede musiala w czyms ze szpitala wyjsc. Zapomnialam o tym, ze jakies dresiki musze wpakowac do torby jeszcze...

:-):-) Z duma informuje ze w kocnu zmowilam lozeczko:-D:-D Mam nadzieje ze nie bedzie cyrkow i dotrze w odpowiednim czasie:happy: izabela352 bylam w sklepach ale oni maja wystawione gora 5 modeli lozeczek,konczy sie na tym ze pokazuja mi katalog i jak cos wybiore zamowia,wiec to samo moge zrobic ja i pewnie cos zaoszczedze.Czekam na meza jak przyleci to pojedziemy do jednego wielkiego sklepu gdzie mam nadzieje wszystko znajde..W sumie to zostaly teraz ciuszki,posciel i wozek:happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry