izabela352
Fanka BB :)
a ja przygotowalam body, koszulke, spiochy, czapeczke i gdyby bylo zimno to mam miniaturke dresu- malenkie spodenki i bluze z kapturem.do tego na wypadek wiatru przygotowalam kocyk. nic wiecej- zadnych kaftanikow, pieluch na buzie ani pajacykow. rozmawialam z pediatra w szkole rodzenia i powiedziala mi, ze czasem lepiej jak dzidzius ma chlodne raczki niz jakby mial sie za bardzo zgrzac.
Nie wiem co jest ze mna grane,szukam,siedze,przegladam,sortuje...masakra
Dziewczyny jak macie jakis fajny sklep internetowy gdzie kupowalyscie ciuszki lub lozeczka to dajcie znac. Znow wbilam sobie motyw z kolorem lozeczka i nie waham sie miedzy bialym a teakiem...niestety sprzedawca napisal mi ze nie odpowiadaja za stan bialego lozeczka po doreczeniu bo najczesciej wyglada ono marnie:-( Ubranka chcialam zamowic na allegro ale oczywiscie po przeczytaniu malym druczkiem ze nadruki sa losowo wybierane zrezygnowalam
Mowie Wam ze chyba gorzej ze mna

izabela352 bylam w sklepach ale oni maja wystawione gora 5 modeli lozeczek,konczy sie na tym ze pokazuja mi katalog i jak cos wybiore zamowia,wiec to samo moge zrobic ja i pewnie cos zaoszczedze.Czekam na meza jak przyleci to pojedziemy do jednego wielkiego sklepu gdzie mam nadzieje wszystko znajde..W sumie to zostaly teraz ciuszki,posciel i wozek