Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fredka, Marcinkowi śpiworek w takim poruszaniu się nie przeszkadzaJa niestety nie mogę Oli wsadzić do śpiworka, w nocy potrafi wstać przejść się wokół łóżeczka i idzie dalej spać!!!
Nieraz podglądam go z sercem w gardle, że się wywali i będzie płacz, a on spokojnie wstanie, przejdzie się kawałek, potarmosi zwierzaki "siedzące" na poręczy łóżeczka...
Tylko że on to robi "na trzeźwo", przez sen jedynie mu się zdarzy usiąść, no i oczywiście powiercić się tak, że często śpi w poprzek łóżeczka :-)
Trzeba sie bedzie przestawic na wczesniejsze chodzenie spac a nie siedziec co dzien do polnocy
no i wywalic monitor bo te jego jeki i mamrotanie przez sen mnie budza i w ten sposob nawet jak Julek spi to ja mam nocke z przerwami:-(Kasia De wow - w koncu przespana nocka. Gratulacje! :-) No a jak tam dzis bylo. Druga do kolekcji czy sie Mikusiowi przypomnialo, ze trzeba mame obudzic;-) Mam nadzieje, ze ten pierwszy schemat sie sprawdzil:-)
Ale tak jak w czasie wczesniejszych nocy, czyli raz i poszedł spać. Mam nadzieje, ze sobie przpomni jaka wielką radość sprawił mamusi
A dziś to wogóle nie wiem co się dzie je z Matim bo w dzień zrobił sobie 3 godzinną drzemkę potem był spacer po dworze i biedak znów padł. Ciekawe o której pójdzie spac i czy wstanie w nocy? Chyba powoli zaczyna odczuwac te wiosenne przesilenie, zmiany temperatury i tak jak dzisiaj upał.