reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

własnie..smok:-(..jak praktycznie nie ssała smoka..tak jak odstwiłam piers..to w ruch do snu właczył sie Pan Dydek...:sorry2:

reklama
Rusałko, widocznie z Klaudusią jest tak jak z Marcinkiem - lekarz powiedział nam już w pierwszych tygodniach życia, że Niuniek ma bardzo dużą potrzebę ssania - najpierw był cycuś, potem smok....i jest nadal. W ciągu dnia już bardzo rzadko ( przy wyrzynaniu się ząbków więcej), ale do snu musi być. I na razie nie zamierzam mu go zabierać...

NO W KONCU BRACISZEK KLAUDI BA;)--

ona w ciagu dnia nie ssie..własciwie tylko do zasniecia potrzebuje..zasypia wypluwa..:sorry2:..a jak wstaje to go zaraz chowa pod poduszkę..bo dydek idzie spac:-D
czasem jak sie obudzi to nawet sie nie orientuje, ze nie spała znim, a czasem szuka by na chwilkę podydkac..a jak sie rozbudzi całkowicie..to idzie w kąt..

no a UWAGA UWAGA..MOJA PANNA JAK POSZŁA SPAC OK 12 TAK SPI DO TERAZ---------------------------:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:JESTEM W SZOKU..IDZIE JUZ 4-TA GODZINA:szok:..A SPAŁA CAŁĄ NOC OD 22 DO 8.30 BEZ PRZERWY:sorry2:..

A mojego Kubusia pogięło do reszty bo budzi się o 4:30 góra o 5 i gotowy do zabawy.
Macie jakieś pomysły jak go przestawić i uratować moje życie psychiczne i fzyczne

Boze Sumka-Wyslij Go do jakiejs szkoly z internatem :-D

Wspolczuje...U nas jak w zegarku mloda codziennie budzi sie o 6:00 czasami przed i wyje...oczywiscie trzeba ja zabrac do siebie a potem jeszcze dospi do tej 7:00 czasami jak dzis np.do 7:30... No i jak rodzice maja mocny sen to nasze dziecku buszuje...Dzis (setny juz chyba raz) wywalila wszystkie kulki z kwiata(nie ma ziemi tylko takie jakby lekkie kamyki) albo ma sok i wszystko kropla po kropli wyleje z butelki,a to na podloge a to mi na posciel...jakies rzeczy porozwala...Szalu dostaje jak widze te soki lub kamyki:wściekła/y:

Szkoła z internatem?:-D:tak:Dobry pomysł:-DSumka może spróbuj go trochę później położyć spać. Ja nigdy nie miałam takiego problemu to nie wiele wiem. Moja koleżanka ma córkę i ona od roku do skończenia 4 lat wstawała codziennie w nocy o 2 i do 4 szalała a oni na zmianę przy niej siedzieli:szok:I kompletnie nic nie robili tylko jej na to pozwalali:no:

reklama
A Wojciaszek, mój śpioszek, nadal śpi dwa razy dziennie. :-) Prawie codziennie. Ma to po tacie.:tak::tak: To znaczy Małż nie śpi dwa razy dziennie, ale pewnie gdyby mógł... Ach te moje śpiochy.

Do góry