reklama
R
RiSiA
Gość
czesc dziewczynki
u mnie wsio ok nie ma zadnych plamien , tempka jest wysoka wiec mysle, ze nic zlego sie nie dzieje. Mam mega wzdęcia , które powodują bole brzucha - nospa troszku pomaga. Ogolnie czuje sie dobrze i spie jak smok po 10 11 godzin
u mnie wsio ok nie ma zadnych plamien , tempka jest wysoka wiec mysle, ze nic zlego sie nie dzieje. Mam mega wzdęcia , które powodują bole brzucha - nospa troszku pomaga. Ogolnie czuje sie dobrze i spie jak smok po 10 11 godzin
R
RiSiA
Gość
mam czasami fale mdłosci, ale gorsze są wzdęcia bo przez nie mnie brzuch boli :-( dziwne bo nie pije nic gazowanego nie jakam swinstw a jednak mam ogromne wzdecia no i piersi mega bolą
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Witam się popołudniowo :-)
Witam nową forumowiczkę i sierpnióweczkę magdę.wu :-)
Oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny, które dzisiaj mają gina lub/i USG :-)
Jak wrócicie, od razu się chwalcie
Pajkaa, ja śpię podobnie-min. 10-11 godzin
:-) Dobrze, że się w miarę dobrze czujesz
Wzdęcia....hmmm....i ja z nimi walczę
A piersi, chyba się już przyzwyczaiłam, czuję się jakbym miała w nich kamienie-tak bolą, ale już wolę to, niż mdłości
Jeszcze co do wzdęć, to zapytałam się mojej lekarki o wszystko, ale nie o to 
Witam nową forumowiczkę i sierpnióweczkę magdę.wu :-)
Oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny, które dzisiaj mają gina lub/i USG :-)
Jak wrócicie, od razu się chwalcie

Pajkaa, ja śpię podobnie-min. 10-11 godzin

Powiem wam kochane, że te wzdęcia i mnie dopadły, ale nie jakoś tragicznie, po prostu brzuch stale napięty, piersi w staniku się nie mieszczą, no i mdłości. Choć muszę przyznać, że dzisiaj pierwszy dzień, kiedy mi nie dokuczają aż tak. Nawet mężowi omleta zrobiłam rano i nie zwymiotowałam od zapachu
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Czesc dziewczyny;-)
Przyszlam sie oficjalnie pozegnac, dzis bylam na wizycie u gina i juz nie ma sladu po mojej ciąży..... od poniedzialku krwawie jak w czasie okresu, takze moja fasolka odeszla...... niedlugo zaczne nowe staranka i wierze ze wkoncu mi sie uda. Nie mniej jednak trzymam za was kciuki do samego konca, za pomyslne rozwiązanie i spokojne miesiace ciązy
buziaki
Przyszlam sie oficjalnie pozegnac, dzis bylam na wizycie u gina i juz nie ma sladu po mojej ciąży..... od poniedzialku krwawie jak w czasie okresu, takze moja fasolka odeszla...... niedlugo zaczne nowe staranka i wierze ze wkoncu mi sie uda. Nie mniej jednak trzymam za was kciuki do samego konca, za pomyslne rozwiązanie i spokojne miesiace ciązy

buziaki
Marzenko tak bardzo mi przykro, ale wierzę, że uda Ci się i będziesz szczęśliwą mamusią. Widocznie ten sierpień nie był Ci pisany. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej znalazła się we wrześnióweczkach.
Lekarz mi wczoraj powiedział, że 60 % ciąż ulega poronieniu, więc to ogrom kobiet.
Wierzę, że Ci się uda i zajrzysz tu do nas pochwalić się swoją fasoleczką
Trzymaj się cieplutko kochana
Lekarz mi wczoraj powiedział, że 60 % ciąż ulega poronieniu, więc to ogrom kobiet.
Wierzę, że Ci się uda i zajrzysz tu do nas pochwalić się swoją fasoleczką
Trzymaj się cieplutko kochana
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Chwalcie się kochane fasoliniątkami i wynikami badań, już nie mogę się doczekać, aż wrócicie
buziaki
sorki, że dopiero teraz, ale przyjaciolka ze mną była i sobie gadałysmy i pilysmy kawke (tzn. Ona kawke, ja imbirowa zielona herbatke jako że nawet kawy nie lubie, chyba ze latte z ekspresu

stres mi zszedl i teraz strasznie głowa boli. w ogóle czuje sie jakbym była chora. mam nadzieje, że przejdzie.
a jak tam u Was?
reklama
Martusiu, no to gratulacje, bardzo bardzo się cieszę
Czekam jeszcze na Ehtele
Martusia, a powiedział Ci lekarz jaka jest wielkość fasolki i ilość uderzeń na minutkę
? Pytam bo jesteśmy na tym samym etapie
Czyli termin na 8.08
Martusia, a powiedział Ci lekarz jaka jest wielkość fasolki i ilość uderzeń na minutkę
Ostatnia edycja: