reklama
Kasiu ja też tak jeszcze do niedawna miałam, nawet woda odpadała, odwodniłam się niesamowicie, piłam taki biedny rosołek, to był mój jedyny płyn, prawie nie siusiałam i myslałam, że zwiędnę, ale spokojnie to na pewno minie, już piję herbatkęi oczywiście mleczko
Pamiętajcie 4 chude szklanki mleka dziennie
żeby ząbki nie psuły się
Jak ja bym chciała przyspieszyć czas, jeszcze tyle miesięcy wyczekiwań, niepewności......
Mleka bym teraz nie przeżyła
A co do zębów to mi się strasznie psuły w pierwszej ciąży-cały czas siedziałam u dentysty, ciągle coś nowego
Kasiu ja jeszcze niedawno jadłam takie zupki, raz krupnik, raz rosół, oczywiście po kilka łyżek, ale dało radę, ogóry odpadały...
No i piłam mleko, cieszę się strasznie, że mi smakuje, piję takie z o,5 % tłuszczu, bo jakbym miała codziennie pić litr mleka 2% to sobie wyobrażam siebie za dwa miesiące

No i piłam mleko, cieszę się strasznie, że mi smakuje, piję takie z o,5 % tłuszczu, bo jakbym miała codziennie pić litr mleka 2% to sobie wyobrażam siebie za dwa miesiące
kurcze ja mam taką cichą nadzieje, ze bedzie dziewczynka bo dla chłopa nie mamy imieniaani jedno nam sie nie podoba
![]()
Poprzedni też tak mieliśmy-imię tylko dla dziewczynki i była dziewczynka;-) Więc może i u Ciebie się sprawdzi

ja dzisiaj od rana czulam sie nieciekawie, w koncu wypilam troche coli i zaczelo byc lepiej.
Wieczory i spanie jak narazie o.k.
I wcale nie urosl mi biust ale ma jeszcze czas.
Nie odrzuca mnie od zadnych zapachowych kosmetykow, nie musze zmieniac mydla w plynie itd.
Nie odrzuca mnie od zadnych zapachowych kosmetykow, nie musze zmieniac mydla w plynie itd.
Ana, a gdzie Twój suwaczek?ja dzisiaj od rana czulam sie nieciekawie, w koncu wypilam troche coli i zaczelo byc lepiej.
R
RiSiA
Gość
Apropo jedzenie i picia. A co jecie bo jeść też za bardzo nic nie mogę. Nic mi nie smakuje.A nie które rzeczy po prostu jako nich pomyślę to mi nie dobrze
ja jem duzo jajek
ale to był tez syndrom , ze jestem w ciaży, dodatkowo zapiekane ziemniaki, sagetti, schab, ogólnie mięso oprócz wołowiny.Pije duzo kompotów najczesciej truskawkowy po wisniowym mnie mdli i dodatkowo sok z czarnej porzeczki jak dla mnie rewelacja na mdłosci.
Wczesniej piłam tylko kartote a teraz na sama mysl mnie mdli.
R
RiSiA
Gość
ja dzisiaj od rana czulam sie nieciekawie, w koncu wypilam troche coli i zaczelo byc lepiej.
a w którym jestes tc??
Ciamajdka
Edusia'2010
No dokładnie... ja jednego dnia miałam chcicę na kapuśniak, a już dwie godz. później wyszedł mi "bokiem"Apropo jedzenie i picia. A co jecie bo jeść też za bardzo nic nie mogę. Nic mi nie smakuje.A nie które rzeczy po prostu jako nich pomyślę to mi nie dobrze
jak teraz o nim pomyślę to ....
ja czuję, że będzie "chłopcyk" a wolałabym dziewczynkę, jem tylko kwaśne i słone... teraz mam fazę na tic-taki pomarańczowe, jedyna słodka rzecz, na którą mam naprawde ochotę...
co do imienia- to do większości mam uprzedzenia
;-)reklama