reklama
Marc kochana podziel się
:-) Kasik na pewno przejdzie i koniec, jeszcze nam się tu będziesz chwaliła swoimi zachciankami i robiła smaka - wierzę w to
Kasia 2506 wcześniej to ja jednego kartofelka i mnóstwo surówki, a teraz to taka kartoflana baba się robię
Żebym się w ziemniaka nie zamieniła
A jeszcze sobie tak ostatnio myślałam, robiłam wyrzuty M, że faceci to ani nie noszą dziecka, ani nie rodzą, a mój M z mega poczuciem humoru powtarza:
"Jak się wrzuca monetkę do maszyny z Colą to czyja jest Cola, Maszyny, czy tego, co wrzucił monetkę"?
Mam zawsze z niego ubaw
Kasia 2506 wcześniej to ja jednego kartofelka i mnóstwo surówki, a teraz to taka kartoflana baba się robię
A jeszcze sobie tak ostatnio myślałam, robiłam wyrzuty M, że faceci to ani nie noszą dziecka, ani nie rodzą, a mój M z mega poczuciem humoru powtarza:
"Jak się wrzuca monetkę do maszyny z Colą to czyja jest Cola, Maszyny, czy tego, co wrzucił monetkę"?
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
u mnie jak dziewczynka to mamy 3 imiona Wiktoria, Weronika i Dominika moj M chce jeszcze Kamila, ale ja niezbyt
a jak chłopak to chyba bedzie Sebastian albo Jakub
chociaz ja bardzo chciałam Konstancja albo Kornelia ale moj M dął sprzeciw
)
dziewczynki czy u Was widac juz brzuszki??
a jak chłopak to chyba bedzie Sebastian albo Jakub
chociaz ja bardzo chciałam Konstancja albo Kornelia ale moj M dął sprzeciw
dziewczynki czy u Was widac juz brzuszki??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
R
RiSiA
Gość
Moj M se zdziwił, ze na dziecko mowi sie fasolka i mowi mi wiesz ja tez miałem duzo fasole w brzuszku takich małych bo całą puszkę zjadłem 

reklama
ojjj z pracą jest masakra, szukałam po studiach rok i 4 miesiące i poszłam na staż, 14 stycznia kończe i zostaje mi bezrobocie b kto mnie zatrudni i powiem , że bardzo się tym martwimy mimo, że mój kochany pracuje. Mieszkam z rodzicami w dużym domu ale mój nie czuł by sie ty swobodnie mieszkając z namija mam to szczęście, że się nie przemęczam, bo studiuje- jestem na ostatnim roku więc zajęć mam jak na lekarstwo - powinnam siedzieć i pisać mgr- co nie za bardzo mi idzie, bo temat sobie wybrałam jak na doktorat :/
pracy szukałam przez 3 miesiące, a jak się dowiedziałam o ciąży to przestałam (swoją droga znalezienie jej to był istny koszmar i stres na maksa- bo co innego można zaproponować na kobiecie na pomorzu jak tylko seks telefon .... )