reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Ja jestem jestem, cały czas podczytuję. :tak:
Ciamajdko, skoro mówisz o imprezce, to ja jestem jak najbardziej za :tak:
To postawię cały zestaw dla ciężarówek :cool2:
desery-lodowe2_d.jpg

Do tego jeszcze:
6033_d.jpg

Jak imprezka to imprezka ;-)
Częstujcie się :)

Ostatnia edycja:
reklama
o widzę że dyskusja na temat płci się rozwineła :)
Nektarynka , a u mnie było odwrotnie to mój mąż mnie na to namówił żeby było ciekawiej i wesoło i inaczej niż jest do tej pory , rzadko kto się teraz na takie niespodzianki decyduja , a ja nie miałam zamiaru i tak kupować niczego różowego ani niebieskiego wolałałm kolorki neutralne pastelowe więc w sumie jakoś przeszło nie powiem że było łatwo ale się udało , najgorzej było gdy leżałam w szpitalu 3 tyg i miałam co chwile usg robione przez innego lekarza i każdy mnie pytał , płeć już pani zna ? a ja że nie no i każdemu musiałam się tłumaczyć przyznawali że to się już naprawde rzadko zdarza , pytali o przeczucia ale nikt ie nie zdradził , no i przeczucia były słuszne ja nawet imienia dla chłopczyka nie miałam wybranego ,a dla dziewczynki dwa i uznałam że zdecyduje które jak zobacze małą i
jak juz ją zobaczyłam to oboje z mężem wiedzielismy że pasuje do niej Oliwka

Rozalka wiesz że ja właśnie wczoraj miałam wrażenie że coś czuje ale potem pomyślałam że to chyba jednak jelitka , ale teraz to juz sama nie jestem tego pewna , może rzeczywiście teraz byłoby szybciej , brzuszek też wyskoczył dużo szybciej fakt jest taki że na porządne stuki musimy jesszcze jednak troszke poczekać
:-)

pozdrawiam

włączę się do imprezy...ale macie coś konkretnego na tym stole, bo jak dla mnie słodkości odpadają już nie trawię tego, a taki odkurzacz był ze mnie 3 miesiące temu jeszcze :D

może jakaś zupka albo beuf stroginoff ?

Witam.
Mnie z "chińskiego kalendarza" wyszło, że będzie syn, nie wiem czy to prawda i na ile, ale sprawdzałam dzieci z rodziny i znajomych i zgodziło się.
W każdym bądź razie z pierwszym dzieckiem miałam ogromną ochotę na słodycze poprostu WIELKą-podobno na dziewczynkę pewna byłam córki, jak położna mi po porodzie powiedziała że chłopiec to nie wierzyłam, teraz po 16 latach 2 ciąża i znów oczy mi się świecą jak widzę słodycze, a tak naprawdę mogły dla mnie prawie nie istnieć.
Więc już samam nie wiem ile w tym wszystkim prawdy????
W 12 tyg. mam USG genetyczne, ale to chyba za wcześnie, aby mi powiedzieli płeć co???

hehe, no widzisz xD
na płeć za wczesnie co najmniej o 2 tygodnie.

desery-lodowe2_d.jpg

Do tego jeszcze:
6033_d.jpg

fffuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj. skreca mnie jak patrze na słodkie :|

zjadlam pizze, pyszna byla, ale bekam i pierdze za przeproszeniem od 2 godzin :baffled:

desery-lodowe2_d.jpg

Do tego jeszcze:
6033_d.jpg

Nie byłam głoda, ale teraz poprostu ssie mnie okropnie przez te fotki, może już nie wstawiajcie więcej:))):szok::-)

No to może oprócz słodyczy to jeszcze coś pożywniejszego :cool2:
szwedzki-stol2.jpg

szwedzki+st%C3%B3%C5%82.jpg

Smacznego ;-)

to jest to! idę zajadać sie łososiem- kwasy omega trzeba zajadać.

a teraz poważnie, w związku z tym, że zbliża mi się termin USG- to juz w środę, to zaczynam się martwić czy serduszko bije i momentami sobie wkręcam :/ maaasakra tym bardziej, że się boję co będzie po tym krwiaku. Jedna z dziewczyn tak mi stracha narobiła ta przykra wiadomością o tym, że serduszko jej dziecka 2 tygodnie już nie biło, a ona nie miała żadnych objawów...przeplakalam całą noc.... wrrr emocje

Fiuufiuu, nie martw się. Mówię tak, chociaż też czasem myślę o tej dziewczynie i zaczynam się bardzo bać. :-( Jednak mimo wszystko nie powinnyśmy sobie wkręcać takich rzeczy, bo tylko Nasze Skarby stresujemy. Musimy wierzyć, że wszystko jest w porządku. :tak:
Bombusia, w sumie jak teraz patrzę na te fotki, to już się rozmarzam co mogłabym jeszcze zjeść, ale większości nie ma w domku co chciałabym wszamać... Mam taaaką ochotę na lody, a tu pustki :-( No już dobrze, nie wstawiam więcej zdjęć, bo sama sobie smaka narobiłam ;-):-)
martuśka85, ja dzisiaj zrobiłam i zjadłam pomidoróweczkę, ale już nie mam :-( Wszystko wsunęłam, chociaż już byłam najedzona to jadłam dla samego smaku :cool2::-)

reklama
to jest to! idę zajadać sie łososiem- kwasy omega trzeba zajadać.

a teraz poważnie, w związku z tym, że zbliża mi się termin USG- to juz w środę, to zaczynam się martwić czy serduszko bije i momentami sobie wkręcam :/ maaasakra tym bardziej, że się boję co będzie po tym krwiaku. Jedna z dziewczyn tak mi stracha narobiła ta przykra wiadomością o tym, że serduszko jej dziecka 2 tygodnie już nie biło, a ona nie miała żadnych objawów...przeplakalam całą noc.... wrrr emocje

o, ja mam usg genetyczne w czwartek. i tez jest juz stresik niestety, mimo ze nic niepokojącego sie u mnie nie dzialo :/
ale chce wiedziec tak czy inaczej

Do góry