reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2010

No niezłe mieszanki wybuchowe tworzysz? Kibelek pewnie czesto odwiedzasz ;) hehehe
To ja chyba za mało w porównaniu do Was jem :szok:

A czemu nawet rąk nie podniesiesz? Jak to wogóle sie nie odchylicie? nie rozumem?????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No niezłe mieszanki wybuchowe tworzysz? Kibelek pewnie czesto odwiedzasz ;) hehehe
To ja chyba za mało w porównaniu do Was jem :szok:

No ja sie cały czas zastanawiam dlaczego mam biegunke zawsze rano :-D patrząc na dzisiejszy dzien nie dziwie sie. I teraz jak tak patrzec i wierzyc w przesąd o smakach hmmm to co ja bede miala? chłopca czy dziewczynke??:-D
ja nawet jak siegam gdzies wyzej to staje na krzesle a nie naciągtam sie bo to jest podobno niebezpieczne i wole tego unikac.

No ja dziś na śniadanie zjadłam pół pączka wiedeńskiego zagryzając go bułką z szynką wiejską :zawstydzona/y::-p Na obiad zalewajki ze 3 talerze ( w odstępach), popijając herbatką z cytrynką :sorry2:

No ja dziś na śniadanie zjadłam pół pączka wiedeńskiego zagryzając go bułką z szynką wiejską :zawstydzona/y::-p Na obiad zalewajki ze 3 talerze ( w odstępach), popijając herbatką z cytrynką :sorry2:

Oj jak ja bym tak malo zjadla to chyba bym umarła z głodu. Ja cały czas szukam po kątach co by tu zjesc i dziwi mnie to, ze nic nie przytyłam tylko chudne:szok:

Ojjj niebądzcie za bardzo wrażliwe. Ja juz poroniłam raz a uważałam jakbym z cukru była...a teraz jest zupełnie inna bajka...własnie teraz nie uważam za specjalnie...robie wszystko to co zawsze...nie chodze jak z jajkiem. Co ma byc to bedzie...ale przesady za wiele ojjj nie.

Ale my wcale nie uważamy za specjalnie :tak:
To, normalne, że nie naciągamy tych więzadeł macicy (czy jak tam one się nazywają), przy wyciąganiu rąk do góry :tak:
Pajkaa, to cisza przed burzą.;-) Za chwilę pewnie waga zacznie piąć się do góry :tak:

Hmm a co ja dzisiaj zjadłam? Na sniadanie 2 parówki z kromką chleba, obiad:mały mielony z ziemniakami i ogórkiem konserwowym i na kolacje bólka z serem zółtym zapiekanym w piekarniku. :confused:

Ja nie pisałam o odchylaniu jak do tzw-mostku tylko delikatnym odchyleniu.
Martwi mnie taka sprawa ze juz na brzuchu spac nie moge, nawet sie przeciagac bo tez czuje jak wszystko w brzuszku ciągnie :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale my wcale nie uważamy za specjalnie :tak:
To, normalne, że nie naciągamy tych więzadeł macicy (czy jak tam one się nazywają), przy wyciąganiu rąk do góry :tak:
Pajkaa, to cisza przed burzą.;-) Za chwilę pewnie waga zacznie piąć się do góry :tak:

ja sie juz zaczynam martwic bo ciążowe, które kupiłam mam luzne w nogach a w pasie nie. Wchodziłam w ciąże z wagą 66,5 kg teraz waze niecałe 62 kg i dalej spadam:-( i troche sie boje, ale jutro mam wizyte u ginki wiec zobaczymy co powie

Buziaczka ja biore kołdre miedzy nogi i tak usypiam bo mi tak wygodnie

Do góry