R
RiSiA
Gość
Moja tesciowa jest bardzo zawiedziona nie dalo sie tego nie zauwazyc rozmawiajac z nia przez tel , ze to chłopak prawdopodobnie.I to mnie chyba bardziej dobiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tesciowa jest bardzo zawiedziona nie dalo sie tego nie zauwazyc rozmawiajac z nia przez tel , ze to chłopak prawdopodobnie.I to mnie chyba bardziej dobiło
Pajkaa, ja wiem, że to jest przykre i mimo wszystko się przejmujesz.ja wiem dziewczyny, ale wiecie jak to jest nie jest to mile takie cos- moze dlatego, z eona ma dwóch synów to tak zareagowala nie wiem. Inaczej zareagowala moja mama bardzo sie ucieszyła nie wiem moze dlatego, ze ona miala dwie corki
Ale jakos tak zle sie z tym czuje wiem, z enie powinnam sie przejmowac ehhh ale sie nie da.
Dziewczyny, ale wiecie co ciekawa jestem jak ona widziała tam siusiaka skorto jego wg opinii lekarzy jeszcze nie ma![]()