reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

I ja się witam po świętach.

Luizka - Adrianna w kościółku też była ze swoją święconką, tylko w pewnym momencie cisza w kościele, a Ona zdjęła serwetkę, którą miała przykryty koszyczek i zaczyna "am am mniam mniam mniam, am am mniam" I tak jedzie, na cały kościół :laugh2::laugh2::laugh2: No śmiechu mieli ludzie co niemiara. :-p A my zamiast się wstydzić to dumni jak te pawie. ;-)

Lea28 - przeczytaj książkę "język dwulatka", jest dostępna w pdf w Internecie, poszukaj, warto. Mi kilka spraw rozjaśniło i jest ok, kilka udało mi się zawczasu zaniechać, bo już wiedziałam co robić. No i trzymaj się w dwupaku jak najdłużej.

Agulek80 - jak u rodzinki?

Roseann - jak się czujesz?

Różyczk@ - hop hop?

Anecia1111 - jesteście po śmingusie?

panienka - co tam u Was?

Misssi - teściowa grzech obcięcia syńciowi włosków przetrawiła przez święta? :-p

Pajkaa - laliście wodą?

My pomimo chłodnej pogody, słoneczko grzało, jeszcze mocniej wiało, spacerki codziennie zaliczaliśmy i to wcale nie takie krótkie. Ale warto było od stołu odejść, choć u nas napadów na żarło nie było. Normalnie jedzenie, dodatkiem było słodkie, które gdzieś tam trzeba było upchnąć.

Pochwalę się naszymi mazurkami ;-)

Załączniki

• mazurek1.jpg
    mazurek1.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
  • mazurek2.jpg
    mazurek2.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
hej laseczki!

i ja się witam po świętach.... zleciały jak zwykle szybko, ale generalnie bylo fajnie

Adaśko miał mega ubaw przy szukaniu prezentu od zajączka a jak znalazł to jego zadowolenie i mina bezcenne ;-) dostał od nas furę slodyczy i kolorowanki (my na zajączka nigdy nie szalejemy), od rodzinki też słodycze, kolorowanki, poza tym rajstopki, samochód w z filmu "auta", zestaw małego ogrodnika, książkę i bajki z kubem przyjaciól myszki miki i 100 zł więc kupię mu jakieś bluzeczki z długim rękawkiem na wiosnę

poza tym wsio ok, dyngus był ale to ja z Adasiem polałam Macieja wodą ;-) bo on zapomniał :-D

luizka no ładnie Piotruś uzbierał :-) ja generalnie też wolę kase, bo zawsze coś konkretnego kupię małemu ale że wiedziałam ze tym razem to będą głownie słodycze to nic nikomu nie wspominałam i w sumie fajnie wyszło bo maly z każdej duperelki się cieszył :-)

Lea kurcze to widzę że młody na prawdę szaleje.... ale wiesz co... czytałam ostatnio fajny artykuł tu na BB... oooo tutaj Napady złości u dzieci - BabyBoom
a w dwupaku kulaj się jeszcze.... maleństwo ma czas!!!! trzymam kciuki!

Lilijanna hehe a Adaśko jak poszliśmy do kościoła to pierwsze co to się darł że "idzie ksiądz" hehe jak szedł i świecił, a później przechodziliśmy przed samym ołtarzem a Adaś oczywiscie "ogien" bo się świece paliły ;-) zresztą my co tydzień chodzimy do kościoła i Adaś zawsze musi sobie pogadać ;-) nie drze sie ale mówi a to do nas a to do innych dzieci, a to sam do siebie ;-)
hehe oczywiscie że jesteśmy po dyngusie ale to ja z Adasiem polałam M a nie on nas, bo zapomniał :-D
oooo a Twpje mazurki piękne!!!!!!! a ja nie robie bo my nie lubimy akurat ale te wyglądają apetycznie :-)

uciekam w kimono bo jutro znowu trza do pracy wstać, chociaż akurat to mnie cieszy hehe

witam sie

Lea
witaj wśrod buntu dwulatka... ja w ogole nie reaguje... najpierw darl się 40 minut teraz widzi, ze to nic nie daje drze sie przez 5 i przychodzi się przytulać i nie ma placzu także też to przerabiamy wtedy mu tlumaczę, ze nie wolno itd... musisz miec anielską cierpliwość

Liljanna
nie u nas bylo tak potwornie zimno, ze odpuścilismy...

Aneciu
jak tam u Ciebie?? u nas też Sebcio szukał Zajączka i też byl ubaw a jak znalazł kręgle to ja pierdziu usmiech taki, ze szok:)
Jejciu jedna sierpniówka nadal mnie prześladuje, ze jej się to nie nudzi jak bede miala nerwa to chyba do admina napiszę :Dbo zaczyna mnie to wnerwiać ...:D:D
Ja się spotykam za niedługo z Milusią pamiętasz ją??:)

Liljanna napisalam Ci Pw moze mi doradzisz ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie:) po swiatecznie!
U nas dzis pieknie za oknem wiec za raz sie na spacerek wybierzemy:tak:
Swieta mineły wyjazdowo wiec teraz odreagowujemy... Olo maruda.... A zajaczka u nas nie ma:no:
lea ja tez polecam "Jezyk dwulatka":tak: u nas Olo tez odstawiał histerie itp ale my nie reagowalismy wogóle i mu przeszło, bicie nas tez przeszło.... Trzymaj sie jeszcze kochana w dwupaku!
lili mazurki wygladaja apetycznie:tak: przeslij kawałek:-D jeszcze nigdy nie jadłam mazurka... u nas sie nie piecze, króluja babki!

Dziewczyny na sierpniówkach są moderatorzy, którzy się tutaj nie udzielają.

Moja propozycja to zdjęcie ich z tej funkcji i wybrania spośród nas dwóch nowych moderatorów. Nie dzieje się u nas wiele, więc i roboty za dużo nie będzie, ale przynajmniej będzie to osoba/osoby od nas.

Zdarzają się jednak spamy, które co jakiś czas się pojawiają i ja je sama zgłaszałam do administracji i zostawały na bieżąco usuwane, a tak będziemy mieć moderatora, który będzie tu działał.

EDIT: Teraz wracam do pracy, odezwę się wieczorową porą :-)

Ostatnia edycja:
Liljanna ja widzę, ze tutaj w ogóle nie ma moderartorów... teraz...

dziewczyny zgadzam sie z Liljanna wybierzcie z Waszego grona 2 dziewczyny, najlepiej te co się często udzielają :))

Acha czyli moja prośba do adminów zostala wysłuchana, no to tylko dziewczyny wybierzmy teraz 2 osóbki.

A tak w ogóle to co u naszego Jasia gaduły słychać????

Witam Kobietki,
wczoraj wieczorem wróciliśmy do domu. Teraz tylko daję znak życia, później poczytam wstecz i napiszę więcej. Teraz piorę, sprzątam itd ;-)
Miłego dnia!

hejka!

ja oczywiście w pracy i szybko mykam stad ;-)

Pajeczko o co chodzi z tą dziewczyną? o mnie? bo nie zakumałam
a z Milusią cały czas mam kontakt :-)
a co do buntu dwulatka to ja robie tak jak Ty-po prostu nie reaguję i w sumie moge powiedzieć ze nie wiem co to bunt dwulatka o został szybko zażegnany

a co do moderatorów to wybierzcie kogoś kto się odzywa częściej i po sprawie

reklama
hejka!

ja oczywiście w pracy i szybko mykam stad ;-)

Pajeczko o co chodzi z tą dziewczyną? o mnie? bo nie zakumałam
a z Milusią cały czas mam kontakt :-)
a co do buntu dwulatka to ja robie tak jak Ty-po prostu nie reaguję i w sumie moge powiedzieć ze nie wiem co to bunt dwulatka o został szybko zażegnany

a co do moderatorów to wybierzcie kogoś kto się odzywa częściej i po sprawie

Aneciu nieeeeeee :):):) to Ty nie wiesz kto mnie prześladuje od prawie 2 lat???? :):-D

Do góry