Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plamienia juz nie ma. Wg lekarza do implantacji doszlo 3-4.11.Się ciesz, że odnalazłaś tam choć marchewkę ;-) Jutro dostaniesz pewnie biały serek bez soli. Jak się czujesz ? Plamienie ustało ?
Progesteronu nie, bowiem zazywam luteine wiec moze ona zafalszowac wynik. A biore go od wczorajszego wieczoruA badali Ci progesteron tez ?!
Przyszalalas z testem. Moj raz kupil taki bo prosil o mega dokladny i babeczki w aptece go namowilyTest z teraz co myślicie? Dopiero doczytałam że ma czułość 25
Na 99% implantacja 4.11 jeśli 5.11 miałaś 0 a 3 dni już 44Plamienia juz nie ma. Wg lekarza do implantacji doszlo 3-4.11.
Kolejnosc bety:
5.11 - 0
8.11- 44
12.11- 141
14.11-300
Martwie sie niska beta ale jakby nie patrzec na to co mowi lekarz to jest wczesna ciaza.
Progesteronu nie, bowiem zazywam luteine wiec moze ona zafalszowac wynik. A biore go od wczorajszego wieczoru
Czyli uwazasz ze beta OK. Nie mam sie czym przejmowac...Na 99% implantacja 4.11 jeśli 5.11 miałaś 0 a 3 dni już 44
Coś tam się chyba przebijaTest z teraz co myślicie? Dopiero doczytałam że ma czułość 25Zobacz załącznik 1045445
Chciałabym tak pozytywnie myśleć jak Ty. U nas pyklo podobnie jak u Was też w 3 cyklu a później do tej pory nicU nas pyklo w 3 cyklu , wszystko z nami ok wiec pyknie i teraz![]()
Właśnie nie mam żadnych objawów, czasem trochę mnie mdli. Nawet piersi mnie nie bolą jak zawsze. Jestem w 30 dcCoś tam się chyba przebija
Który dzień po owulacji ?
Masz objawy pms?
Oczywiście że nie masz czym się martwić. Na pierwszy rzut oka widać że przyrost masz prawidłowy.Czyli uwazasz ze beta OK. Nie mam sie czym przejmowac...