butterfly21
hope & love
Marcia -> przepraszam pomyliłam się. To jednak ten lek:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Martwi mnie to ze jeden dzień jest mocna kreską, następny słaba, potem znów mocna:? Nie wiem co myśleć Oczywiście nastawienie mam na najgorszeHej dziewczyny przez te święta nie miałam czasu nic pisać.
U mnie humory nadal średnie, chociaż dwie kreski nadal są ( oczywiście robię testy codziennie). Martwi mnie to ze jeden dzień jest mocna kreską, następny słaba, potem znów mocna:? Nie wiem co myśleć Oczywiście nastawienie mam na najgorsze
nie umiem sie tego myślenia pozbyć. Nie mam nadal żadnych objawów... jutro rano pojadę zrobić bete żeby wiedziec na czym stoję...
witam się "poświątecznie"
Marta - to był na 100% ten lek - bo nie mogłam skojarzyć który to, dopiero ta strzykawka mi się przypomniała, bo wyciągała z pudełka taką samą
i dostałam strzała w "maćka" który wygląda po świętach jak 9 miesiąc ciąży
jeżeli pęcherzyk pękł to dostanę leki na zagnieżdżanie

słońce świeci, ciepło a ja miałam nadzieję na narty
zawsze odkładałam kasę, chyba tylko po to by jemu pożyczać później

Piersi mnie bolą ale nie aż tak bardzo jak bywało przed okresem. Okres mam dostać 04.01 a i byłam u lekarza 20.12, który po zbadaniu mnie stwierdził, że szyjka jest czysta, nie mam żadnej infekcji ani nadżerki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Robiłam dzisiaj test ale wyszedl negatywny.