reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ehh też się tak nakręcałam niestety i wiem jakie to jest bez sensu,
tylko ja się pytam jak tego nie robić?
Jednak najgorszy jest ten etap czekania na testowanie lub @.
Dłuży się a człowiek zaczyna rozbierać wszystko na części pierwsze,
czytać niezliczone ilości artykułów, publikacji itp itd.

reklama
witam i ja dziś testowałam drugi raz i nadal I krecha więc definitywnie ciąży nie ma choc to już czterdziesty któryś dc.. umówiłam sie do gina wizyta za tydzień:(

Narazie nigdzie nie byłam po test, bo się uczyłam :) Ale jeszcze chcę przetrzymać może do jutra,jak @ nie przyjdzie, to pojutrze tetuję...ale póki co boli mnie i to nie mało podbrzusze.
Anulka też się tak nakręcam,czytam przeróżne artykuły, a czasami to co wpisuje w google to wstyd już! 'coś tam coś tam..a ciąża' i tak w kółko co mi przyjdzie do głowy, co mnie zaboli, cokolwiek innego zauważe w sowim organizmie to od razu wale na google.
bafinka a jakie z reguły masz cykle? wszystko się wyjaśni za tydzień, uzbrój się w cierpliwość :)
ciekawa jak tam marka na wizycie, bo tak się denerwowała biedna :)

Anulka też się tak nakręcam,czytam przeróżne artykuły, a czasami to co wpisuje w google to wstyd już! 'coś tam coś tam..a ciąża' i tak w kółko co mi przyjdzie do głowy, co mnie zaboli, cokolwiek innego zauważe w sowim organizmie to od razu wale na google.

"Coś tam, coś tam ...a ciąża" skąd ja to znam :-D robię to samo! hehe

Dzisiaj sprawdzałam już hasła: "krew z nosa" (a nóż ma coś wspólnego),, "mdłości wieczorne" i przed chwilą "stan podgorączkowy". Oczywiście parę ciekawych informacji znalazło :)

No właśnie, słuchajcie, wczoraj leciała mi krew z nosa, od 3 dni mam mdłości wieczorne a dzisiaj w ciągu dnia tempka 37,5. Wygląda na to, że się zaziębiłam. Po prostu super bo właśnie jutro wracam do pracy po zwolnieniu :(((((((

No i moje pytanie brzmi: co mogę łyknąć na to przeziębienie? Mam na myśli gdybym ewentualnie jednak była w ciąży (dziś 23dc). Wiem, że najlepiej byłoby zostać w domku, wyleżeć, wygrzać się ale muszę iść do pracy i aż wstyd mi, że znowu jestem chora :((( Muszę się jakoś podkurować, tylko czym? Co wolno kobiecie "starającej się", która nigdy nie wie czy już jest czy też nie w ciąży? Masakra...:confused2:

Piszcie a ja tym czasem idę do ortodonty na kontrolę ...eh

Wróciłam
yes2.gif
już po egzaminie, jeszcze tylko jutro. Wrr, przeżyłam jakoś - u mnie panuje grypa. Michu leży z gorączką 39.2 stopnia
sorry2.gif

Witam dziewczyny, :tak:

Nanncy - może jakieś domowe sposoby? Herbata z miodem, syrop z cebuli?

Jejku, dziewczyny nie mam już siły. Moje kolosy się dopiero zaczęły a już mi się nie chce :-) Ale ma lenia, jak bym miała taki zapał do pracy:tak: to przypuszczam że już bym wszystko się nauczyła:-p:-D

buterrfly - jak egzamin? coś w powietrzu jest, wszędzie się słyszy że ktoś jest chory. :tak:

karola ja na desce jeżdżę dobrych kilka lat

oooo! to super, jakie polecasz stoki, dla nas parapeciarzy? (tak żeby było jak najwiecej tras z krzesełkami)

góralka my najczęściej jeździmy na Wierchomli, ale jeźdzliśmy też kilka razy na Kasinie, za naszą granicą to Ramzova i Harrachov. We ferie robimy 3 dniową rozgrzewkę na Wierchomli, potem 1 dzień na Jaworzynę (tam są gondolki więc dupcia nie będzie marzła na krzesełku) :-D, następnie może Rytro, a potem jedziemy na Tatrzańską Łomnicę i może jeszcze odwiedzimy Jasna Chopok. Ogólnie planujemy być tydzień i zrobić sobie codziennie wyprawę na inny stok :)

rok temu nie byliśmy nigdzie ze względu, że cała kasa szła w remont mieszkania więc teraz chcemy sobie odbić, a co, raz się żyje bo potem jak pojawi się Fasolka nie można będzie już tak brykać :tak:

Ciepłe mleko z czosnkiem i syropem z cebuli działa cuda. To stary przepis mojej babci i działa cuda :)
A co do googlowania rożnych rzeczy to ja tez miałam obsesje. Zwłaszcza tarczyca i ciąża. A pózniej do mnie dotarło ze jeśli mam w głowie obawy to znajdę mnóstwo złych rzeczy. Jeśli wpisze "chore dziecko a tarczyca" to znajdę same tragiczne historie. Więc się nie nakręcam a jeśli szukam to same pozytywy. I Wam radzę to samo.

karola ja uwielbiam jeździć w Korbielowie. Ewentualnie Wisła-Soszów albo Ustroń-Czantoria.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :)
ja po uczlewni!2 zdobyłam wpisy i zaraz smigam na Zubmę :)

Nanncy - j apo DUpku mam mdłości wieczorne! i w poprzednim cyklu jak go brałam to tak sobie myslałam ze moze ciąża bo takie ibjawy! ale to tylko Dupek..!

Butterfly - no ! jeszcz jutro :) powodzonka!

No to śmigam się poruszać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry