krowkabordo
Fanka BB :)
Hejka
Tili- a nic, znaczy działamy. Jajnik o sobie nie daje zapomnieć. Co dziwne to mam ochotę na seks
. Około 20 maja M jedzie do Niemiec do pracy.Nawet nie wiem na jak długo ale co najmniej miesiąc. Cóż jak chcemy się w końcu wprowadzic to i rozłąka musi być. Z miłych rzeczy to zakupiliśmy sprzęt AGD do kuchni i prawie mamy ukończony jej projekt.
U nas puki co, Jaśko na biegówce śmiga, no może duzo powiedziane ale dobrze się bawi:-)
Akuku- może jest tak wykończony biedaczek i potrzebuje snu? Sprawdzałaś czy nie odwodniony?
Smerfik - super, jednak praca podnosi morale! Super!:-) Wakacje, kiedy ja na wakację pojadę buuuu. Z tym wypadkiem..brak mi słów TRAGEDIA:-(
Kamilka - to tylko sie cieszyć, ze się tak dobrze czujesz:-)
Karola- mąż się odzywa? Jak w pracy po tak długiej przerwie?
Kasoku &&&&&
Miłego dni!
Tili- a nic, znaczy działamy. Jajnik o sobie nie daje zapomnieć. Co dziwne to mam ochotę na seks

U nas puki co, Jaśko na biegówce śmiga, no może duzo powiedziane ale dobrze się bawi:-)
Akuku- może jest tak wykończony biedaczek i potrzebuje snu? Sprawdzałaś czy nie odwodniony?
Smerfik - super, jednak praca podnosi morale! Super!:-) Wakacje, kiedy ja na wakację pojadę buuuu. Z tym wypadkiem..brak mi słów TRAGEDIA:-(
Kamilka - to tylko sie cieszyć, ze się tak dobrze czujesz:-)
Karola- mąż się odzywa? Jak w pracy po tak długiej przerwie?
Kasoku &&&&&
Miłego dni!