• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol wcale nie jestes glupia nie mow tak !! :angry: dopoki nie ma @, nie ma negatywnych mysli zalamywania sie pamietaj prosze ! Super, ze jestesmy jeden rocznik :D
A polskie Panstwo....ach kochana szkoda gadac, nigdy tu chyba nie bedzie tak, zeby kraj byl dla Nas a nie my dla kraju :crazy:

wiecie co zglupialam patu$ka,natka, kasiol dzis tempka jeszcze bardziej w dol niz wczoraj :eek: i o co tu kaman ??? nie rozumiem, tesciory pozytywnie wyszly, a tu spadek. To to nie byla owu ? :nerd:

reklama
kasiol! Po pierwsze masz po golym dupsku za to ze testujesz przed @ umawialysmy sie! dopiero w dnu @ testujemy. Oh babsztylu :*

Nuuuska przestan kombinowac bo ci bure dam. Spadek jest wiec owu dzis lu jutr. Jutro bedzie skok. A test jest jednoznaczny w tym wypadku skoro az taka krech jest bordowa. czekaj do jutra i nie swiruj.

Agawa. Przy Clo pecherzyki wzrastaja a potem po odstawieniu albo jeszcze rosna albo utrzymuja sie na danej wielkosci i pekaja. Ja mam ten plus ze u mnie czy sa dwa czy cztery tak jak teraz to wszystkie pekaja...

Jesli cykle masz 30 dniowe to warantuje ze owu bedzie meidzy 15-17 dniem. fajnie ze mierzysz tempke. Przy Clo monitoring czyli usg jest najwazniesze a wykres tylko potwierdza. Bo ladnie ten lek regluje fazy. Ja jak nie jajeczkowalam to mialam w miare stailny wykres a teraz pieknie sie odznacza pierwsza i druga faza.

A masz lutka czy cos do tego?

wiem, wiem wiem... ale jak ta tempka dziś spadła to jakos nie wytrzymałam i myśle ,ze skoro juz po ovu 11 dni to cos moze bedzie już wiadomo, a tu dupa i załamka na maxa:( patarze na te moje wykresy i już nic nie rozumiem, moze wyniki hormonów coś mi wyjaśnią, bo co miesiąc ovu jest i dalej wszystko jest jak byc powinno-opróccz niechcianej @ :(
patu$ka u ciebie mega wzrost:)

kasiol dopiero 12 dpo, może być za wcześnie na test :-) także głowa do góry :-)

Patu$ka domyślam się że monitoring będzie najważniejszy. No nic, zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Ale się wyściskacie z mężem jak wrocIsz :-)

Nuuuśka potwierdzam to co dziewczynki napisały, jak dziś taki gwałtowny spadek a testy pozytywne to pewnie to owu i jutro będzie mega skok :-)

patu$ka no ale sama wiesz, ze ja z natury panikara jestem :P
Bez sensu i tak to, dzis Ł. chyba w srodku nocy wroci i juz ma zapowiedziane ze ma mnie budzic :D Tylko ciekawe czy nie bedzie zbyt pozno :crazy: Jak czlowiek chce sie wstrzelic we wlasciwy moment, to jak na zlosc :angry: ale Ci pieknie tempka poszla do gory :d cos mi sie zdaje, ze bedzie z tego w koncu fasolcia :D

kasiol ale Ty i tak masz piekna tempke :) wiec nie marudzic tylko czekamy spokojnie do srody. Oby oby gadzina nie przylazla!

natka a myslisz, ze te nasze staranka codziennie przez to, nie beda zbyt czeste? chcialam wcelowac co dwa dni a wychodzi codziennie :P i sie boje ze zolnierzyki za slabiutkie beda

Wiec wierze mu i ja :D siedze w pracy, dzwonie do Ł. i mowie do Niego - wiesz co, tempka zamiast wzrosnac, spadla, dziewczyny mowia ze to znaczy ze owu dzis wiec jak wrocisz o tej 1 w nocy to mnie obudz, a jak bede bardzo wsciekla to powiedz mi, ze to dla dobra fasolci :-D a Ł. na to - no tak ja Ci TWOJE DZIEWCZYNKI powiedzialy to nie ma to tamto tylko trzeba dzialac :laugh2:

reklama
nuśśka jak patrze na twój wykresik to jakby twoja ovulka nie mogła się zdecydować:)raz już chyba, a zaraz spadek-ale testy potwierdzają,że to ten moment wiec trzymam kciuki:)

ja mam dziś dola przez ten test i już czuje ból brzucha małpowy-ale sama siebie kopnełam w kolano dziś;/
choć w sumie dziś mam 25 dc, ale humor i tak mi zepsuł;/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry