reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Czyli jednorożce istnieją :-)

Jak ja się cieszę, że w poniedziałek do pracy bo już mam w domu wielką aferę z teściową i w sumie to nie wiem o co poszło, chyba o to że jej do sklepu nie chciałam iść ( a chodzę codziennie jak jakiś dzieciak z podstawówki, a ma przecież wnuczka na górze lat 8, który do sklepu 10 domów dalej chyba by trafił, ale nie, on jest za mały i przyjdzie czas, że bedzie chodził :confused2: litości) no i się zaczęło......
Chyba trzeba wyprowadzić rower i pojechać na wycieczkę w siną daaaaal :)

fakt jeszcze taki z turbo napędem muszę dorwać i bez hamulców żeby szybko nie wrócila, a smark przed tv a jak mu się znudzi już to na kompa, a jak go wygonią to na tv a jak znowu go pogonią to do nas przychodzi na kompa, ale się wycwaniłam i założyłam hasło niach niach niach

Bez kitu, pobawią się trochę na dworze i kombinują żeby na tv albo na internet lecieć mimo, ze jest ich 2 albo 3, zero pomysłu na zabawy, straszne to pokolenie jest żeby bawić się jakoś sensownie mam wrażenie, że potrzebny byłby animator jakiś bo tak to ciężko.
Teściowa moja 50 z kawałkiem może 53 jakoś nie zagłębiałam się dokładnie w temat.

Czekamy na wieści :)

Hehe moj tez ma prawie 8 a do sklepu bym Go nie poslala.....niestety zbyt nieostrozny jest..
bylismy z Matim i mezem w niedziele w kinie na Percy Jackson i Morze Potworow. polecam :))

reklama
Ahoj. wróciłam od gina. W czwartek kolejna ostatnia wizyta i poszło łatwą ręką 460 zł !!:szok:
Pogratulował mi ślicznego książkowego cyklu. Owulacja dziś z prawego jajnika - pęcherzyk 23mm ma dzisiaj pęknąć i chyba właśnie pękł bo tak mnie boli prawy jajnik że chodzić nie mogę :szok: !! No i dziś jak to pan powiedział " przytulać dżentelmena" :-D. A mój dżentelmen ma wyrzuty sumienia że wczoraj się kochaliśmy bo dziś będzie mniej plemnikó i wczorajszy numerek był niepotrzebny i w ogóle cierpi. Ale mówie mu że jak ma się udac to i tak się uda a jak mieliśmy ochotę to trudno. Będzie co będzie. Może któryś tam się przyczaił i dorwał już jajo :-D. Także ze mną jest w 100% wszystko ok. I zastanawiam się bo przy moich 25 dniowych cyklach owulacja powinna być ok 11dc wiem że to tylko teoria ale w sumie zawsze w tym okresie się staraliśmy a dziś jest 14dc więc nie wiem czy ja mam po prostu zawsze tak późno owulację i krótką fazę lutealną czy po prostu nie dostane okresu 1 września tylko tam dopbije cyklem np do 28 dni :baffled: nie wiem. No ale gin wie że mam cykle 25 dniowe i mówił że wszystko jest w porządku no to chyba lepiej wie ode mnie.... to czy my od tego roku ani razu nie wstrzeliliśmy się w owulkę !!:szok::szok: głowa mnie boli od myślenia :-D

Do góry