reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka moze o przeciwciala plemnikowe chodzi czy jakos tak?
Demsik nie testowalam, nie mam odwagi... ale skoro u Ciebie wciaz nie ma @ to moze jednak za wczesnie ten test? jak nie przyjdzie @ do niedzieli to moze powtorz test.

reklama
jeśli sie bedzie ociagac to pewnie powtorze,ale moze dopiec mi chce ze probuje ja wygnac na conajmniej 9 miechow :-p
odnosnie tych plemniorow to moi znajoi 10 lat po slubie i wielu staraniach niestety nie doczekali sie dzidziula a spotkala innego faceta,w sensie zdradzila meza i po 3 miesiacach byla w ciazy.jej byly maz rowniez ma dziecko wiec moze byc niedopasowanie materialu itd jak piszecie;)

Demsik ja tez mialam cc. jak zaszlam w druga ciaze, to na poczatku nic nie mogla znalezc na usg, mowila, ze moglo sie zagniezdzic w miejscu po cieciu i dlatego nie widac. wyslala mnie wtedy na bete, ktora przyrastala ksiazkowo. ale faktycznie cc to operacja i nie wiadomo jakie beda jej dlugofalowe rezultaty. lyzeczkowanie, ktore mialam w listopadzie to jednak tez zabieg medyczny i na pewno cala ta druga ciaza namieszala mi w organizmie, dopiero ostatnie dwa okresy byly normalne pod wzgledem obfitosci i dlugosci.
ilu dniowe cykle masz zwykle Demsik? w ogole to kiedys zastanawialam sie nad Twoim nickiem, skad sie wzial? podobnie zastanawiam mnie nick Mitaka. Bo Waiting i ja mamy raczej oczywiste nicki :))

"odnosnie tych plemniorow to moi znajoi 10 lat po slubie i wielu staraniach niestety nie doczekali sie dzidziula a spotkala innego faceta,w sensie zdradzila meza i po 3 miesiacach byla w ciazy.jej byly maz rowniez ma dziecko wiec moze byc niedopasowanie materialu itd jak piszecie;)"
- o Jezusie co Ty piszesz, fajnie że im się w końcu poukładało, ale musi być na to przecież jakaś rada, jak nawet jesteśmy niedopasowani to ja sobie nie wyobrażam mieć dziecko z kimś innym, w ogóle kogoś innego sobie nie wyobrażam, mam nadzieję, ze to jednak nie to
:no:

Mój nick taki o gdzies w gazecie czy tam książce co leżała na biurku wypatrzyłam-to jest coś z kosmosem związane, szczerze to nawet się nie zagłębiałam ;)

Powiem Wam, że może to hsg to jest jakieś wyjście bo przynajmniej wyjaśni co nie co, a jak nawet coś to przepcha podobno więc pomimo bólu to może być wyjście.

Waiting a Ty się nie zastanawiaj jeżeli nic z tego (ale trzymam &&&& ze jednak się udało) i idź do kliniki, ja bym przynajmniej poszła, zresztą już się wybierałam we wrześniu gdyby nie praca, po pół roku bo jestem zaniepokojona. Myślę, że tam Cie poprowadzą w kierunku badań czy ewentualnych zabiegów i zawsze będziecie o krok do przodu, a tak to sama wiesz jak to wszystko na Was wpływa....ale to tylko moje zdanie. Z drugiej strony czekać i nic nie robić a jeżeli to faktycznie niedopasowanie i przykład który podała Demsik, 10 lat i nic... to można czekać i czekać.....

Jakaś bez sił dziś jestem. Wcześnie się obudziłam i jestem niewyspana. Zrobiliśmy sobie grilla, zjadłam co nieco i zaraz pod prysznic uciekam, będę z Matim oglądać Harrego Pottera, za godzinę będzie :-D

na mnie od dziecka mowil tak dobry przyjaciel taty śp a dlaczego akurat tak to zostanie już jego słodką tajemnicą ale tak mi to utkwilo w pamieci ze taki ma wlasnie nick i tyle:tak:panie Romanie wszystkiego dobrego tam na górze;-)
ja właśnie wrócilam z kosciola bo była msza za babcie...eh marność nad marnościami...

Kochane....
U nas zero stresu:no:, już naszykowani, spakowani.;-)
Spowiedź poszła gładko.:tak:
Padam na pysk, od 4:30 na nogach bo mnie eM chrapaniem obudził:wściekła/y:... to o 6:00 z psem poszliśmy, pierwszy raz razem, śmialiśmy się ze to ostatni wspólny narzeczeński spacer....:biggrin2:
Teraz czas się położyć i zrelaksować... pewnie zasnę szybko, pobudka kolo 7:30, na 9:00 zawożę świadkową i eMa do rodziców moich, a ja na 10 lecę na czesanie...
Kurde jak od lutego zleciało.... zaraz będziemy czekać na grudzień:tak:
aaaa jeszcze zaraz ostatni raz zatańczymy i god najt:*

Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele,
na całe życie włożona w kościele.
W maleńkiej obrączce uczucie, świat cały,
praca, obowiązek, wzniosłe ideały.

wszystkiego szyszunia dla was najlepszego:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja oficjalnie dziś 1 dzień cyklu:-( testowanie na 30 września i kolejny cykl więcej...

Szyszunia zycze Ci, by kazdy Wasz wspolny dzien byl piekniejszy od poprzedniego, ale nie tak piekny jak nastepny :))))) czekamy na fotki :))))

Demsik ech....

U mnie nadal nic, nie testowalam bo sie boje. Kiedys tak mialam, ze juz sie napalilam, ze wyszlo bo byl 34 dc, zatestowalam i doopa byla a @ po poludniu przylazla. zatem czekam.
Waiting jak u Ciebie?
pewnie najszybciej zajdzie Mitaka, ktora sie nie stara ;p

reklama
Hey. Wczoraj miała zawrót głowy i nie mialam czasu. Darobiłam wasze wpisy ale oczywiście zapomnialam co milalam odpisac
Cesarskie ciecie to rzeczywiscie powód zeby zrobic hsg
Mnie tez zastanawialy wasze nicki gównie demsik jesli chodzi o Mitaka to nawet nie wiedzialam ze o kosmos chodzi bo w Japoni jest miasto Mitaka :)
Demsik szkoda że @ przylazła
Neta trzymam &&&& za Ciebie

U mnie raczej też dupa. Brzuch boli juz jak na @ a test negatywny więc jutro pewnie przyjdzie@ :(

No i przede wszystkim

SZyszynia
Abyście przeszli przez życie razem,
z uśmiechem na ustach,
z szacunkiem i zrozumieniem.

Ale to szybko zleciało.....

A to co pisałyście o tym niedopasowaniu i ze para nie mogla miec dzieci a jak ulozyli sobie zycie osobno to mieli - straszne nie wyobrazam sobie czego takiego, koszmar

Do góry