reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hey mogę zaktualizować listę bo dostałam @....

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Demsik -30 wrzesień / 8 cykl starań
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Waiting4beans - 23 październik/ 16 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

reklama
Dzięki Ci Waiting za parametry sprzętów domowych, obczaję sobie je jak to co to i na zakupy, całą 1 wypłatę wychodzi, że muszę przeznaczyć na agd :p no ale cóż...
A to co Neta wspominasz to chyba cenę tez ma ładną?

Waiting bardzo współczuję @, jakieś dalsze kroki? Bo coś planowałaś chyba? Czy to miało być odłożone ze względu na psiaka?

Ja dzisiaj 14 dc i z rana powiedziałam mojemu, że jeszcze można (pełna premedytacja :p) no ale jak owu jutro albo pojutrze to jest się czego obawiać, ale pewnie będzie później to nawet się nie przejmuję, zresztą cały cykl mogło by być "jeszcze można" bo jakoś nie mam wiary, że tak szybko się uda.

Pozdrowienia ślę i rozpoczynam dzień gospodarczy

Waiting no szkoda :no: ja jutro lub pojutrze pewnie do Ciebie dołączę niestety :baffled::baffled:

Mitaka 14 dc to całkiem niezły dzień na zajście w ciążę :rofl2::happy:

Demsik a Ty jak?

Mati jutro ma urodziny, dziś tylko moi rodzice przyjdą a jutro u teściów kilkoro dzieci z rodziny ma przyjść, zaprosiłam ich tam do nich bo większość mieszka niedaleko teściów właśnie więc tak prościej.

u mnie cycochy bola masakra więc przyleci w ndz lub pon czarownica:baffled:
ja odkurzacz ma zelmer jupiter i tez jestem zadowolona:-)natomiast zelazko PHILIPS GC4440. waiting sprzet mamy mozna powiedziec ze ten sam;)moje zelazko o tyle fajne tez ze jak chwile nieprasujesz to wchodzi w stan uspieniaze niegrzeje dalej :tak:jhest tegho htyle mitaka ze na pewno cos fajnego dla siebie znajdziesz
ja szykuje sie na 60-te urodziny do mojego taty
buzka dla was

ogłaszam że dzień 29 września jest dniem pierwszym mojego kolejnego cyklu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc waitng kochana zmień mnie proszę na tej liście- cykl starań 9 a data testowania 28 pażdziernika:-(

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Waiting4beans - 23 październik/ 16 cykl starań
Demsik -28 październik / 9 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

Demsik z ciężkim sercem edytuję listę :/
Neta w tobie cała nadzieja :)

Demsik :wściekła/y: wrednaaaaaa @, kiedyś to się skończy!!!

Kusi mnie ten Wasz jupiter, ale mój powiedział, że trochę drogi i jestem zawieszona, ale kusi mnie nadal ;-)

Mój 14 dc to nie wypał hehe bo testy owu nadal blade więc owulacja znów pewnie koło 20 dc z racji braku seksu ( a brak seksu z powodu pęcherza-no i wejdź tu zajdź:confused2:).

Czyli jak nie urok to sraczka :/:/ ech.....
Co do dalszych kroków to dzwonimy do kliniki tylko najpierw chciałabym się obronić ( magister) bo na 100% obrona będzie w październiku ale nie mam jeszcze terminu, a byłoby głupio gdyby termin obrony zbiegł się z terminem wizyty u gin więc czekam na info z uczelni i będziemy dzwonić. Wybraliśmy klinike leczenia niepłodności Parens doktora Janeczko czy jakoś tak... i zobaczymy jakie badania każą zrobić, kiedy wizyta i jaka diagnoza...
Neta czekamy na info :)

reklama
Witam się;)
początkiem roku byłam z Wami, pozniej się udało ale na krótko...
Teraz już oficjalnie mogę Was pocieszyć , jestem w 22 tc będziemy mieć córunię- no cóż trzeba było do 3 razy próbować ale się udało- i Wam też się uda :))
Musicie albo odpuścić albo iść na badania-najlepiej najpierw chłop:tak:
Trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!

Do góry