reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Aj Iwu doskonale Cię rozumiemy... ciesz się powiem Ci, ze to sporadyczna wizyta koleżanki z dzieckiem ja mam CODZIENNIE płacz niemowlaka nad sobą i wszędzie wózki i inne duperele a jak na chwile jest spokój to teściową kręcącą się i gadającą do siebie (bo ja jej nie chce słuchać-nawet nic nie odpowiadam od zawsze) ach ten nasz bąbelek, ale się dziecko spłakało, ale grzeczne to nasze malutkie. JA PIERD*%%*^* zamilcz kobieto bo cie poćwiartuje w końcu i będzie w uwadze kolejne" synowa ubiła teściową". Także inni (tutaj akurat ja) mają gorzej, wiem że marne pocieszenie ale zawsze.... Trzymaj się! Jakoś to wszystkie przetrwamy i wytrwamy!

reklama
Dziś Szyszunia wita Mieszka :-)

Ancona pisz do nas co jakiś czas :tak:

Nie chce mi się poszukiwać listy, mało nas to napiszmy nową.

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Demsik -termin niechcianej @

Waiting4Beans - termin niechcianej @
Mitaka - termin niechcianej @
Iwu - termin niechcianej @ 27 grudzien 2013

Neta81 - termin niechcianej @ 10 stycznia 2013

@ mi się skończyła, za parę dni do boju
:happy2:

no to czekamy na mieszka :tak:
ja dostane okres w okolicach swiat wiec dopiero wtedy moge mniej wiecej podac termin testowania w styczniu bo po jednym delikatnym seksiku wczoraj to na pewno nici:baffled:
netka- jak mati sie czuje?
pozdrawiam was cieplo
mitaka co u ciebie?
ja wasnie zamowilam zamrazarke bo w lodowce marne trzy szufladunie i nic nie mozna zamrozic za wiele bo zaraz...pełna, a teraz bede mogla:-p:-p:-p

U mnie @ 24 grudnia choć śmiało mogę podawać styczeń bo testować w tym miesiącu nie będę-zero objawów- swoją drogą dziewczyny jak byłyście w ciąży to przed terminem @ czułyście jakieś skurcze w podbrzuszu niby @ ale inne? Bo ja takie miałam ostatnio a teraz nic-cisza więc zakładam, że nic z tego.

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Demsik -termin niechcianej @

Mitaka - termin niechcianej @ 24 grudzień 2013
Iwu - termin niechcianej @ 27 grudzien 2013

Neta81 - termin niechcianej @ 10 stycznia 2014
Waiting4Beans - termin niechcianej @ 10 stycznia 2014

yoł yol yoł znowu Was wywiało widzę.
Dzisiaj miałam znajome pobolewanie w podbrzuszu więc się boję myśleć o czymkolwiek i nie myślę, choć nie ukrywam 10dpo wieczór a mitaka nalała na testa - no bo znajomy ból w podbrzuszu to może wyjdzie, ale oczywiście nie wyszedł hy debil debil debil aż mi się samej z siebie czasem śmiać chce :-p

Ból się nasilił, 12dpo jutro beta (może coś wyjdzie) i progesteron, w sobotę monitoring żeby ocenić endometrium- jakie powinno być w tym terminie, bo chyba rośnie?. Nie poddam się! sama się zdiagnozuje bo ta lekarka wcale się nie zainteresowała tym cyklem :dry:

Mitaka no jak cos jest na rzeczy to betka na pewno pokaze. Trzymam &&&&. masz racje, trzeba sie samemu diagnozowac bo z tymi lekarzami... wiadomo, ze roznie bywa..
ja mialam dzis w pracy wigilie dla podopiecznych i ich rodzin, jestem wykonczona, w dodatku wystawialismy przedstawienie,ktore ja z kolezanka przygotowywalam. leze juz w lozeczku ale musze jeszcze dowlec sie pod prysznic.

Neta ale jaka satysfakcja że to Wasze dzieło :) i podopieczni i rodzice pewnie zadowoleni :)

Z objawów to mam to co ostatnio czyli skurcze w podbrzuszu a la miesiączkowe ale inne (zresztą nigdy tak nie mam przed @, 1 dnia są skurcze ale inne) i dzisiaj biały śluz się wydobywa na gacie. To co poprzednio tylko że w tamtym miesiącu zaczęło się wcześnie bo 4 dpo a teraz w zasadzie to wczoraj czyli 10 dpo więc na ewentualne testy się nie nastawiam no ale może beta coś pokaże :unsure:. Dobra nie smęce co ma być to będzie tak?!

reklama
Mitaka no wlasnie ten bialy sluz byl tym co wskazywali ze nie na @ czekam a na dwie kreski. bo inne objawy - bol piersi, nadwrazliwosc wechowa itp. to i na @ i na II. a bialy sluz w duzej ilosci to zdecydowanie na ciaze, normalnie nie miewam takiego przed @. zatem jeszcze mocniej zaciskam kciuki.

Do góry