reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hey.
Demsik jak tam ??
Neta trzymam kciuki &&
Byłam wczoraj w klinice. Załamałam się. Lekarz mi powiedział, że ta bakteria to straszne dziadostwo i rzeczywiście ciężko może być z jej wyleczeniem i że musimy odłożyć leczenie niepłodności. Bez wyleczenia tej bakterii nic nie zrobimy :-(
Dostałam augmentin końską dawkę 2 razy dziennie po jednej tabletce przez 10 dni, potem przerwa na @ i zaraz po dostałam następne globułki żeby po augmentinie jakiś grzybek się nie przyplątał :zawstydzona/y:, potem znów tydzień przerwy i wymaz...

reklama
Waiting kurcze no dziwne z ta bakteria.
Augmentin to dobry antybiotyk, oby pomogl jednak bo wiem jakie to frustrujace gdy przez taka idiotyczna rzecz trzeba odsuwac wlasciwe leczenie. no nic bedziemy tu sobie razem siedziec :)
Mitaka jak samopoczucie?

Waiting no parodia jakaś..... liczę na to że może to ta coli trochę wam przeszkadza i jak się jej pozbędziesz w końcu to może akurat.....
Neta masz wyniki?
Moje samopoczucie jak u noworodka: jeść, spać, załatwić się a jak czegoś nie mogę to jęczę i marudzę, dziwie się, że mnie mąż jeszcze w doope nie kopnął. W domu nic nie zrobione ani posprzątane ani ugotowane.... Ale co tam :-p

oczywiście że razem, bo małpiszon jak w zegarku;)ale wiedziałam, że dostanę, więc zła nie jestem...mam sporo problemów- auto mi sie epsuło itd to wam pisalam, dzień po dziadku do szpitala trafiła babcia i z nia gorzej już niż z dziadkiem, wiec ciagle szpital, a do tego brak kasy i wiele innych problemów, że dziś chyba wypije drina, a co!
neta trzymam kcuki za wyniki, zeby wyszły dobre;)
wiaiting- szkoda że tak długo to trwa, ale widocznie tak trzeba.jestem z wami;)
spokojnego weekendu, ja sie zbieram powoli trzaskac kolejne km by odiwedzić dziadków

Mitaka olej sprzatanie i gotowanie, teraz to niewazne. lez, odpoczywaj. w drugim trymestrze powinno byc lepiej, wtedy mialam energie i na sprzatanie i na gotowanie i na obrone magisterki :))))
wyniki po 14 albo po 15 powinnam miec.

Dziewczynki mam wyniki. moze pomozecie w interpretacji. wydaje mi sie, ze nie sa najlepsze.
magnez : 0,92 i on jest ok
tsh 1,92 i tu tez dobrze, poprzednio byl 2,20 a ponizej dwoch jest najlepiej
FSH 5,69 a LH 3,87. stosunek lh do fsh powinien byc bliski jeden chyba a tu mi wychodzi 0,68 jesli dobrze licze i nie odwrotnie powinnam.
no i najgorszy chyba estradiol.... 51,87 pg/ml wydaje mi sie ze jest stanowczo za niski...
Dzis jest 10 dc.

Estrogen w fazie owulacyjnej chyba od 60 a w fl od 50 paru... ( wg norm mojego labu) no to tak dolna granica bym powiedziała. A nie wybierasz się do gina bo może warto żeby fachowiec trzeźwym okiem to ocenił

mnie też wydaje się że łapiesz się na granicy. Ale nie ma źle, wyniki są raczej ok. ale idź do gina niech rzuci na nie okiem...

Mitaka co do mojego e coli to on nie przeszkadza raczej bo w 1 wymazie go nie było, potem po tym canditia coś tam to e coli złapałam..... paranoja. nie wiem czy śmiać się czy płakać:no:
Ja też mam dziś dzień leżaka :) pierdziele nic nie robie. Kurze, śmieciochy, bajzel mogą sobie poczekać :)

Jak wam się nudzi polecam bloga : http://krystyno-nie-denerwuj-matki.blog.pl/

Ja uwielbiam czytać posty tej laski. Poprawiają humor :)

reklama
Estrogen w fazie owulacyjnej chyba od 60 a w fl od 50 paru... ( wg norm mojego labu) no to tak dolna granica bym powiedziała. A nie wybierasz się do gina bo może warto żeby fachowiec trzeźwym okiem to ocenił
estradiol i estrogen to to samo? bo ja badalam estradiol. wlasnie rozne normy na internecie znalazlam, nie mam norm na razie przy moich wynikach dopiero jak wrzuca w pdf to beda chyba ale to po weekendzie. do gin i owszem wybieram sie ale juz raczej po nastepnej @. bo wydalam na badania 100 zl teraz wiec poczekam a niedlugi bedzie "trzynastka" to akurat odloze na lekarza. oczywiscie mogloby nastepnej @ nie byc, nie pogniewam sie ;)

Do góry