hej Dziewczyny
Mitaka, dobrze ze wszystko dobrze!!!! juz 13 tydzien! jak ten czas leci!daj znać jak będziesz wiedziała, jak płeć
u mnie ok...w czwartek wróciłam z delegacji, więc cały weekend cieszę się domkiem i mężusiem
założyliśmy ostatnio małe akwarium, więc nie mogę się również nacieszyć rybkami
wiem, że to malutka namiastka zwierzaka, ale my dużo jeździmy i doszliśmy do wniosku, że z rybkami najmniejszy problem
@ przylazła w piątek, więc w razie listy proszę mnie wpisać na 17 kwietnia... W zeszłym tygodniu (17tego) byłam w klinice na kontroli i z wynikami. Na szczęście to coś torbielowatego się rozeszło. Niestety muszę zrobić kolejne badania na chlamydię, bo coś mi wyszło, ale trzeba dokładniej zbadać!!:/// co za dół:/ no i niestety zrobię te badania dopiero po okresie , bo to pobranie wymazu... a na wynik czeka się do 8miu dni:/ Dostałam od lekarza leki na stymulację
)) mam je brać teraz od 3-7 dc
później kontrola ile pęcherzyków
i starania na razie naturalne. Dopiero jak będę mieć wyniki badań to może inseminacja albo... jeśli wyniki złe to invitro...także jeszcze ze dwa tyg muszę poczekać aby coś wiedzieć... Ale sama ta stymulacja juz mnie cieszy...a nóż się uda..hehe ..wiosna jest to i pozytywnie trzeba myślec
))) ps kocham spacerki w taką piękną pogodę
a za tydz na weekend wyskakujemy ze znajomymi w Tatry
juz sie nie mogę doczekać
demsik! może @ nie przyjdzie!zdrówka dla Was!
waiting jestes tam??
Miłego tygodnia!!!!
Mitaka, dobrze ze wszystko dobrze!!!! juz 13 tydzien! jak ten czas leci!daj znać jak będziesz wiedziała, jak płeć
u mnie ok...w czwartek wróciłam z delegacji, więc cały weekend cieszę się domkiem i mężusiem
@ przylazła w piątek, więc w razie listy proszę mnie wpisać na 17 kwietnia... W zeszłym tygodniu (17tego) byłam w klinice na kontroli i z wynikami. Na szczęście to coś torbielowatego się rozeszło. Niestety muszę zrobić kolejne badania na chlamydię, bo coś mi wyszło, ale trzeba dokładniej zbadać!!:/// co za dół:/ no i niestety zrobię te badania dopiero po okresie , bo to pobranie wymazu... a na wynik czeka się do 8miu dni:/ Dostałam od lekarza leki na stymulację
demsik! może @ nie przyjdzie!zdrówka dla Was!
waiting jestes tam??
Miłego tygodnia!!!!