reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hej Dziewczyny
Mitaka, dobrze ze wszystko dobrze!!!! juz 13 tydzien! jak ten czas leci!daj znać jak będziesz wiedziała, jak płeć:)

u mnie ok...w czwartek wróciłam z delegacji, więc cały weekend cieszę się domkiem i mężusiem:) założyliśmy ostatnio małe akwarium, więc nie mogę się również nacieszyć rybkami:) wiem, że to malutka namiastka zwierzaka, ale my dużo jeździmy i doszliśmy do wniosku, że z rybkami najmniejszy problem;)

@ przylazła w piątek, więc w razie listy proszę mnie wpisać na 17 kwietnia... W zeszłym tygodniu (17tego) byłam w klinice na kontroli i z wynikami. Na szczęście to coś torbielowatego się rozeszło. Niestety muszę zrobić kolejne badania na chlamydię, bo coś mi wyszło, ale trzeba dokładniej zbadać!!:/// co za dół:/ no i niestety zrobię te badania dopiero po okresie , bo to pobranie wymazu... a na wynik czeka się do 8miu dni:/ Dostałam od lekarza leki na stymulację:))) mam je brać teraz od 3-7 dc :) później kontrola ile pęcherzyków:) i starania na razie naturalne. Dopiero jak będę mieć wyniki badań to może inseminacja albo... jeśli wyniki złe to invitro...także jeszcze ze dwa tyg muszę poczekać aby coś wiedzieć... Ale sama ta stymulacja juz mnie cieszy...a nóż się uda..hehe ..wiosna jest to i pozytywnie trzeba myślec:)))) ps kocham spacerki w taką piękną pogodę:) a za tydz na weekend wyskakujemy ze znajomymi w Tatry :) juz sie nie mogę doczekać:)

demsik! może @ nie przyjdzie!zdrówka dla Was!

waiting jestes tam??

Miłego tygodnia!!!!

reklama
ogłaszam, że @ przylazła, ale dzięki Iwu za kciuki;-)ja jutro wracam do praca - koniec laby!!!ja prosze na 23 kwietnia wpisac mnie na czarodziejska listę staraczek:tak:buzka dla was

He. Jestem i ja :-) mia,łam intensywno- alkoholowo- imprezowy weekend ;-) ale dziś jestem. Byłam u ginekologa po kolejny wymaz. Ech i dziwna sprawa. Niby ten ginekolog jest dobry, zawsze sa do niego mega kolejki i jest ordynatorem w szpitalu na odziale ginekologiczno-polozniczym i w dodatku moja znajoma u niego pracuje ale dopiero dziś jak mu powiedziałam że już 2 wymazy miałam złe to poprał wymaz nie tak płytko jak zwykle tylko głęboko urzywając wziernika. Jak wyjda bakterie no to antybiotyk dalej ale jak teraz ( oby) będą ok to znaczy że to on źle pobierał wymaz !! Jeszcze mogę spróbować w innym labolatorium .... zobaczymy, Jutro zawioze wymaz bo dziś pizdy z labolatorium o godzinie 18.,30 już mi nie przyjeły wymazu bo komputery wyłączone a oczywiście labolatorium czynne do 19 :angry:

A z miłych rzeczy to widziałam dziś na gnieżdzie pierwszego bociana:tak:

POLOWANIE NA BOCIANY:
Waiting4Beans
- termin niechcianej @ 30 marca 2014

Neta81 - termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014
Iwu - termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014
Demsik - termin niechcianej @ 23 kwietnia 2014

Ostatnia edycja:
Waiting kochana jak mozesz to wpisz mnie tak jak Iwu na 17 kwietnia :)

a ja prawie calyy kwiecien bede jezdzic na szkolenie. mam 4 zjazdy po 3 dni, pon-sroda. oczywiscie na dni plodne mi przypada pierwszy zjazd wiec nici z tego cyklu. szkolenie mam nadzieje fajne: Mediacje rodzinne, wlasciwie to kurs jest.

Nie wiem dlaczego ale zawsz eale to zawsze albo nasz kobitek wyjazd albo naszych byczków rozpłodowych ;-) wypada akurat w płodne :wściekła/y:
A zapomniałam jeszcze dodać że mnie od tygodnia tak cycochy bolą !! Spać na brzuchu nie mogę a to moja ulubiona pozycja:baffled: są takie nabrzmiałe i twarde jakbym implanty miała ( chociaż mój oczywiście stwierdził że nie mam implantów to skąd wiem że tak się czuję :cool2:) i sutki mi stercza jakbym w mieszkaniu -20 stopni miała :szok: dziwne

waiting daj ci boże że @ nie przylezie:-)
udanego szkolenia netka:tak:
mitaka - jak samopoczucie:confused:
szyszunia - jak mieszunio:-Dnasz bobasek:tak:
iwu- rób wymazy, żeby wyszły ok, no i oczywiście żeby dzidziula jak najszybciej była:tak:
ja troche poczekam teraz, bo w głowie mam głównie wesele i sprawy z nim związane, więc wam życzę dwóch kreseczek wszystkim po kolei, a ja może zaskoczę wkońcu po ślubie???może po Bożemu muszę???dałam sobie i tak duży zapas czasu- bo już w styczniu powinnam być na badaniach, ale jeśli po ślubie nic się nie wydarzy, to wtedy zacznę działania jak wy - lekarze badania, kliniki jak trzeba.

Ostatnia edycja:
Waiting Ty diablico to był Twój 666 post hehe rzuciło mi się w ślepia właśnie. No takie cyce to jest coś, oby to na co wszyscy czekamy :) ja jestem moimi rozczarowana wyglądają cały czas jak te przedmałpowe - czyli tyle o ile większe, no nic ważne, że małż nie marudzi :p

Neta no maszzzz się trafił termin, ale odpoczniesz chwile od staranek i nowe kwalifikacje zdobędzisz

Demsik tak jest skoncentruj się na weselu teraz to najważniejsze (a odwrócenie uwagi może akurat....)

Ja Wam powiem, że w tych poradach ojca sroki czy jak mu tam to coś może i jest, otóż jedna z nich głosi, że kobieta musi być głodna i zmęczona. I tak właśnie było za pierwszym nieudanym razem-poranny seks na kacu, po średnio przespanej nocy i na głodniaka i teraz chyba też tak było bo zakładam, że było to w niedziele - wróciliśmy w nocy ze studniówki, krótko spałam a jak się obudziłam byłam mega głodna, ale nim się podniosłam żeby zrobić śniadanie zostałam wykorzystana hehe. Przypadek albo ojczólek wie co gada ;)

reklama
Musiałam przełożyć gin z 29 kwietnia na 6 maja, bo na szkoleniu będę 29 .

W dodatku dostałam się na kurs z organizacji pomocy społecznej, do listopada trwa, pracę dyplomową się pisze, zjazdy w weekendy. Będę miała co robić :-D:-D:baffled::baffled:

Do góry