Witam w niedzielny pranek
katia oj szkoda szkoda ale trzymaj sie dzielnie i milego pobytu w zakopanym cudowne okolice :-)
Noukie - trzymaj sie dzielnie a poki nei ma @ to nei zamartwiaj sie, a te wredoty to tak chyba specjalnie sie spozniaja
czesc dziewczyny, chcialabym sie przywitac i jesli pozwolicie to dolaczyc sie do was. czytam ten watek od jakiegos czasu, pomyslalam, ze moze czasami cos napisze, zawsze latwiej podzielic sie smutkami i radosciami z kims kto ma podobny cel.
mam 27 lat, nie zabezpieczamy sie od 4 miesiecy, ale nie wiem czy mozna to nazwac staraniami. zobaczymy jak bedzie. poki co sie nie martwie, bo od martwienia sie jescze zablokuje i juz w ogole nic z tego nie bedzie. oczywiscie zawsze z zalem witam @. dzis mam wlasnie termin, ale poki co nic nie widac.
pozdrawiam
witam i zycze pozytywnego testu ;-)
Ja już po testowaniu- wyszła bledziutka druga kreseczka ale na razie się nie cieszę.@ nie przyszła i nie zanosi się bo mnie nie boli brzuch jak zawsze przed nią.Nie mam zaufania co do tego Pre testu-jakiś on dziwny.Jutro rano powtórka innym z firmy Signa plan, który dołączony był do testów owulacyjnych.
Życzę Wam udanego weekendu.
Trzymam mocno kciuchy za 2 wyrazne ladne krechy

Kinga - przykro bardzo ze sie pojawila @ w koncu takie ladne oznaki byly ehh :-( ale trzymaj sie dzielnie
Cze dziewczeta!
Ja tez na razie siedze w domu i od czasu do czasu tu zaglada. Ale jestem w najnudniejszej fazie cyklu, wiec nie mam co pisac...
no moze tylko wspopmne, ze @ jest nieco inna niz zwykle - jakby krotsza i mniej obfita... Mam tylko nadzieje, ze przez te staranka nic mi sie nie pokrecilo tam na dole...:-(
A mi sie wydaje ze jak ktos za bardzo by chcial zeby sie udalo to wtedy organizm jakos tez inaczej dziala

i po zlosci np sie spoznia @ choc cykle zawsze byly jak w zegarku albo wlasnie @ sa jakies dziwne

ja tez mialam dziwna @ wiec ide jutro obadac co tam sie dzieje
Witam dziewczyny wieczorowa pora
alez ja sie dzis fatalnie czuje.... przeziebienie jakby mijalo ale dusznosci i kaszel mnei mecza, dzis rano obudzilam sie bez glosu - tka jakby struny glosowe mi ktos wycial...;-)
No ale to nic w porownaniu z tym ze po powrocie z cmentarzy zaatakowala mnie migrena - czuje ze jutro dlugo na cmentarzu nie zabawie - glowa nie pozwala mi normalnie funkcjonowac.
Tempka skacze mi na zmiane - raz wyzej raz nizej no ale uznaje to za norme przed owu - ktora lada dzien powinna sie pojawic - czuje to intensywnie ;-) a maz ucieka przede mna ....
Zdrowka zycze duzooo

i owocnych staranek oj biedny maz hihihi :-)
widze ze nie szalalyscie z pisaniem.No i dobrze bo nie bylo mnie i dopiero co weszlam do domu.Bylismy u znajomych.Wy pewnie powyjezdzalyscie na swieto zmarlych.
No a u mnie juz drugi dzien porzadnego skoku a tu nagle zobaczylam plodny sluz...nic z tego nie rozumiem!Czekalam na ten nieplodny ktory pojawia sie po owu a tu mi sie ciagnie jak "eggwhite"...No a przeciez temperatura wzrosla.Szkoda ze nie ma emmy moze wiedzialaby o co chodzi.Pisali cos na ten temat na ff ale nie chcialo mi sie czytac.No nic,za bardzo wnikac w to nie bede.jestem padnieta i chyba zbieram sie do lozka...
moze przy tym zalatwianiu wczasow nerwach cos sie poprzestawialo w Twoim organizmie
hej dziewczyny!
melduję się nieco zdrowsza i niestety z antybiotykiem... no nic tam ważne ,że działa .
@ na razie nie mam i nie czuję się jakbym miała mieć, ale pewnie przyjdzie...
wybaczcie ,że nie czytałam co u Was ,ale nie bardzo miałam kiedy, jutro wracam już do siebie więc jak uda mi się w miarę wcześnie dojechać to jeszcze zajrzę, a jak nie to do poniedziałku!
pozdrawiam wszystkie!
moze przy chorobie sie troszke poprzesuwalo co neico, ale lepiej jakby jednak nie przychodzila @ ;-) trzymaj sie cieplutko;-)
Ja dzisiaj zmeirzylam rano tempke (hurraaa) tylko ze troszke pozno bo w tyg wstaje o 5.40 wiec 7 to troche poznawo no ale najwazneijesze ze zaczelam

My na cmentarz pojdziemy wieczorkiem jak beda znicze ladnie swiecic, poki co to jakies slonko wyglada zza chumrek. trzymajcie sie dzielnie