reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wiecie ja ide do lekarza z małym bo je mnóstwo ok litra mleka i to mu nie daje 4 miarki do 120 ml tylko ponad 5 a waży 6150g dla porównania, 18 kwietnia ważył 6100g.:-(

Witam.............ledwo Was doczytałam:happy:
Byliśmy dzisiaj u alergologa.odstawiliśmy 2 leki..jest duża poprawa.........Olisiek waży 4300.Tak się cieszę:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)Dla rodziców nie ma większego szczęścia niż usłyszeć,że z dnia na dzień jest coraz lepiej ze zdrówkiem!:tak:

Mogę wprowadzić kaszkę ryżową smakowa, deserki mogę dawać...........banan, brzoskwinię , morelę i soki przecierowe...wszystko oprócz jabłka bo jabłko jest kwaśne i może powodować ulewanie.Możemy jećć marchewkę, dynię, brokuł.
Oczywiście wszystko wprowadzamy raz na tydzień po 2, 3 łyżeczki.....pomalutku.

Asia powinnaś odstawić sok jabłkowy......nie od tego zaczął znowu ulewać gorzej?
Poobserwuj
Anja ja używam butelek Nuka, bo Oliśkowi smoczek nie opowiadał w TT.kupiłm specjalkny do kaszek..a z TT są trójprzepływowe

Pochwalę się...dzisiaj mój Olisiek złapał się za wózek i podciągnął się do siedzenia....muszę mu kupić szelki.....śmiesznie to wyglądało......tak wyglądał do mnie...odwróciłam się tylko na chwilę do koleżanki
Ale nie pozwalam u na to...kurcze za wcześnie...........:baffled:spryciula jedna:tak:

A i do tygodnia powinien mu sie ząb wyrżnąć:szok:

Kasiu- witaj. Ale ten Twoj Kamilek rosnie:) widac, że mamine mleczko mu sluzy:-)
Pumi- moj Borysek ubieglej nocy tez budzil sie co dwie godziny. Mam nadzieje,że dzis nie zrobi mi takiego numeru
Esti- odsatwilam dzis ten sok. Dzwonilam nawet do pediatry. Ale kazala sie zastanowic czy maly sie czyms nie zestresowal. I wczoraj rzeczywiscie- mielismy w domu wiercenie, byl wybity z rytmu dnia bo na spacerze malo byl. wiec moze to od tego. Ale mozliwe ze to tez ten sok. Poczekam i zobaczze....
B-Asiu nie kupilam kremu bo pani w aptece malo kumata byla. jak sie zapytalam co za kremy z tych wymienionych ma to odpowiedziala mi,że Lirene jest tez dobre!!!!Tak- jasne dla 3 miesiecznego dziecka. Myslalm,że tej babie przywale!!!!

reklama
Dziuba prosze wlasnie skopiowalam dla Ciebie post napisany przez Zielono_mi.......na watku o fotelikach o jej tragedii.......:sad:

pytalyscie o foteliki...pisze tu, bo wiem,jak kazda z Was boi ie o swoje dzieci, bo wiem,jak kazda boi sie, ze w wypadku moze sie cos stac, bo wiem, ze wszystkie zastanawiacie sie jaki fotlik wybrac, zeby dziecko bylo jak najlepiej chronione...
Max jezdzil nadal w swoim starym foteliku...Römer tylem do kierunku jazdy, Söni przodem, fotelik pokazywalam kilka stron wczesniej... Uderzenie z Maxa strony bylo tak silne, ze samochod przekoziolkowal i wyladowal na stronie, po ktorej siedzial...Obojetnie jaki bylby to fotelik, nie bylo duzych szans...uderzenie bylo za silne i predkosc za duza...wszystko dzialo sie na autostradzie, wiec mozecie sobie same wyobrazic...lekarze od poczatku mowili, ze cudem bylo,iz w ogole przezyl...:no:

Prosze Was dziewczyny, uwazajcie na drogach...bo trzeba miec oczy dookola glowy i myslec za innych, tych bezmyslnych kierowcow...
Dobry fotelik, z atestami i dobrymi wynikami w crash testach nie daje 100 % gwarancji bezpieczenstwa, ale bardzo ja zwieksza..dlatego prosze Was dziewczyny, przemyslcie kilka razy zanim zdecydujecie sie na zakup fotelika... Wy mozecie jezdzic ostroznie, inni nie...:no:a chodzi tutaj o bezpieczenstwo Waszych najwieksych Skarbow!!!!

Jestesmy z Toba Soni........Walcz Cudenku walcz!!!

Do góry