reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba i Anja bardzo wspolczuje, to straszne, ryczec sie chce i serce peka:-(
Jagna doskonale Cie rozumie i tez mi przykro , ja tez stracilam dzidziusia 1,5 miesiaca przed zajsciem w ciaze z Natalka, zycie jest okrutne.
Dziubus gratulacje dla Martysi ale bedzie grysc:-D Natalia jak ugryzie to tak boli ze hej:-) i wogole nie wiem co jeszcze mialam napisac, co za okropny dzien :no:

reklama
W związku z tym że wyjeżdżam jutro i wracam za tydzień w niedzielę a będzie to już po ślubie laseczek z forum więc:

Joooaaa i Dziuba

Niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują! Wesołe dziecięce uśmiechy niech nad tym wszystkim górują!

jejku nie mogę czytac takich opowieści, co nie oznacza, ze takie rzeczy się nie dzieją

jak sobie pomyślę, ze wody mi odeszły w niedziele rano a we wtorek po południu zrobili mi cc to az mnie trzęsie wole nie myślę jak mogło sie to zakończyć

moje kochane słoneczko, moje Kacperuńki

TO STARSZNE JAK NIELUDZKA BYWA RZECZYWISTOśC A RACZEJ LUDZIE:no::no::no::no::-:)-:)-(

ogromne wspólczucie którego nie wyraża żadne słowa:-:)-(

Ostatnia edycja:
A moje dzieci spią ,melcia jak narazie jest grzeczna i niech tak zostanie.

nutka pokaż jakieś fotki twoich maluchów bo nie wiem czy wstawaiłąś a ja strasznie jestem ciekawa:zawstydzona/y::tak::-D:-D:-D:-D

Monika więcej wiary w ludzi, nie wszyscy chcą ci dokuczyć
wielu jest wszytko jedno

a zresztą przykro mi jak wchodzę i czytam a tu jakaś niemiłą atmosfera:-(

Joa powtarzam sie ale moim skromnym zdaniem :sorry2:to wystarczyłby ci tylko delikatny podkład i kreska na oku, żeby spotęgować warzenie rzęs jak firan:tak::tak:, jesteś piękna i młoda kobietą, mamą a niedługo zona dlatego , życzę ci aby ten dzien była dla ciebie najpiękniejszym i wiele , o wiele więcej takich chwil:tak::tak::tak:w waszym zyciu

Jeny my teraz dopiero wstaliśmy moje niunie tak długo spały.Amelka ze 2 razy w nocy jadła ale mąż do niej wstawał to sie wyspałam(życze wam miłej niedzieli i spokojnej aby te nasze skarby dały nam troszke oddechnąć)

reklama
Do góry