reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Nutka to ładnie zaszalałaś.Super fotki.
e-stera
Fan(ka)
Olgunia świetny ten Twój mały
Nutka fajne te twoej dziewczynki.......Amelka do Ciebie podobna
U nas to chyba jednorazowe było proszenie o wejście do łóżeczka heheheheheh
Spal całe 25 minut, potem byliśmy na dworze i oka nie zmrużył.potem w gościach..szalał z dziewczynami.-4latka i 2 latak....jak krol miał..wozily go w wózku dla lalek, w pudle na zabawki, karmiły chrupkami, ciatkami, poiły

Jak wróciliśmy to padl jak mucha o 22 hehhe-zasnął już jak go mlekiem karmiłam:-)
Ja w końcu mamsw,oj upragniony sprzęt

koniec kłotni o kompa heheh

Nutka fajne te twoej dziewczynki.......Amelka do Ciebie podobna
U nas to chyba jednorazowe było proszenie o wejście do łóżeczka heheheheheh
Spal całe 25 minut, potem byliśmy na dworze i oka nie zmrużył.potem w gościach..szalał z dziewczynami.-4latka i 2 latak....jak krol miał..wozily go w wózku dla lalek, w pudle na zabawki, karmiły chrupkami, ciatkami, poiły

Jak wróciliśmy to padl jak mucha o 22 hehhe-zasnął już jak go mlekiem karmiłam:-)
Ja w końcu mamsw,oj upragniony sprzęt

esti - a czy olis potroil swoja wage urodzeniowa albo byl w poblizu tego gdy skonczyl roczek?? nie wiem jak jest w pl ale tutaj lekarze zwracaja uwage na to czy dziecko po ukonczeniu roku potroi swoja urodzeniowa wage....wtedy niby jest wszystko ok i wiecej sie tym nie zajmuja....Chodzę z małym do Poradni Zaburzeń Metabolicznych-ze względu na tę jego niska wagę.
nutka no to ladnie zaszalas takie dyzajnerskie kolorki se strzelilas bomba....a jakie drzwi! wow!!! amelka cala mamuska na tych fotkach:-)
olgunia ogladalam te fotki na blogu wczoraj ale swietny ten twoj maluch jest, lobuzerstwo mu zaglada z tych wielkich orzechowych oczek

ano pogadamy pam za 15 lat...pogadamy;-)dzisiaj moje zioleczko juz nie pamietalo ze wczoraj podskakiwal.

jutro na nastepna imprezke urodzinowa z oliverem... a za dwa tygodnie kolejna....przeciez ja bede miala wkrotce dziure budzetowa po tych wszystkich imprezowaniach mojego sredniego synalka!
milej niedzieli wam wszystkim zycze:-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
witam sie z rana,
nutka kolor scian jest zajebi... :-) my tez mamy czerwony pokoik :-) hihi
Olgunia maly jest swietny poprostu przepiekny, i slicznie chodzi :-)
wiki stara sie juz tylko na nozkach ale niestety chyba nie ma na to tyle sily jeszcze bo idzie z punktu bo punktu i potem na 4 :-) ale super patrzec jak sam chce isc a nie jak ja go stawialm ....
wyjelam mu dzisiaj na dzien szczebelki z lozeczka i ma zabawe maluch bo wchodzi i wychodzi caly czas :-)
dzisiaj przyjdzie szwagierka i znowu go ogoli bo juz mu wloski stoja ....
a z rodzicami szkoda gadac !!! to ze sa strasi nie znaczy ze madrzejsi - ale coz ....
nutka kolor scian jest zajebi... :-) my tez mamy czerwony pokoik :-) hihi
Olgunia maly jest swietny poprostu przepiekny, i slicznie chodzi :-)
wiki stara sie juz tylko na nozkach ale niestety chyba nie ma na to tyle sily jeszcze bo idzie z punktu bo punktu i potem na 4 :-) ale super patrzec jak sam chce isc a nie jak ja go stawialm ....
wyjelam mu dzisiaj na dzien szczebelki z lozeczka i ma zabawe maluch bo wchodzi i wychodzi caly czas :-)
dzisiaj przyjdzie szwagierka i znowu go ogoli bo juz mu wloski stoja ....
a z rodzicami szkoda gadac !!! to ze sa strasi nie znaczy ze madrzejsi - ale coz ....
e-stera
Fan(ka)
Pawimi.....prawie potroił.........bo przy wypisie ze szpitala po spadku wagi ważył 2100 a jak miłą rok to prawie 6kg.A urósł 22 cm w ciągu roku, bo miał 48cm jak się urodził a w rok 70cm.........Więc dla mnie oki
U nas znowu cudo pogoda-tak trochę wiosennie.....................słonko, ptaszki ćwierkają.Kocham wiosnę.........moja ulubina pora roku:-):-):-):-)
U nas znowu cudo pogoda-tak trochę wiosennie.....................słonko, ptaszki ćwierkają.Kocham wiosnę.........moja ulubina pora roku:-):-):-):-)
Olgunia Sebcio szybko nauczy się chodzić.
Aga, fajnie że Wiki odważył się w końcu puścić i iść przed siebie
Od piątku nie mogę dodać żadnej wiadomości, ciekawe czy ta się wyświetli.
Wczoraj byłam w Zielonej Górze u promotorki, Celinka pojechała ze mną, ale podrzuciłam ja koleżance do akademika
Nawet nie zapłakała, przez całą moją nieobecność. Zwiedziła wszystkie pokoje i podbiła serca chłopaków mieszkających w akademiku
. Mogę ją tam podrzucać kiedy zechce.
Moje dziecko wczoraj wstało o 5 rano, spała w drodze do ZG przez godzinę i jak jechaliśmy z powrotem godzinkę. Poszła spać normalnie, myślałam że nie uśnie po dniu pełnym wrażeń, bo do domu wróciłyśmy dopiero po wizycie u babci bo poszłyśmy na obiadek, szwagier który był z nami w ZG nas zaciągnął. Miałam cały dzień bez dziecka, bo stryjek się małą zajmował a ja z tesciową faworki robilam.
U ciekam bo jedziemy do szwagra na kawe.
Aga, fajnie że Wiki odważył się w końcu puścić i iść przed siebie

Od piątku nie mogę dodać żadnej wiadomości, ciekawe czy ta się wyświetli.
Wczoraj byłam w Zielonej Górze u promotorki, Celinka pojechała ze mną, ale podrzuciłam ja koleżance do akademika

Moje dziecko wczoraj wstało o 5 rano, spała w drodze do ZG przez godzinę i jak jechaliśmy z powrotem godzinkę. Poszła spać normalnie, myślałam że nie uśnie po dniu pełnym wrażeń, bo do domu wróciłyśmy dopiero po wizycie u babci bo poszłyśmy na obiadek, szwagier który był z nami w ZG nas zaciągnął. Miałam cały dzień bez dziecka, bo stryjek się małą zajmował a ja z tesciową faworki robilam.
U ciekam bo jedziemy do szwagra na kawe.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
olgunia my tez tak z wikusiem robilismy a od 2 dni juz sie puszcza i idzie sam :-)
my zaraz obiadek mamy, potem przychodzi szwagierka obciac malego :-) i niestety oddaje aparat bo jej sprzedajemy , i bede dzien lub 2 bez apartu ehhh .... musze czekac az moja maszyna przyjdzie :-)
my zaraz obiadek mamy, potem przychodzi szwagierka obciac malego :-) i niestety oddaje aparat bo jej sprzedajemy , i bede dzien lub 2 bez apartu ehhh .... musze czekac az moja maszyna przyjdzie :-)