reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
ale sie ostatnio rozpisujecie :-) Karolkowi idą cztery zęby przeżywamy masakrę to znaczy ja bo męża nie ma mówi bardzo mało to znaczy zeby go zrozumiec bo cały czas cos bełkocze a wyraznie tylko mama tata i KOCIK oczywiście na kotka a i jeszcze kula na pieska ktory się wabi kulka oczywiście jest rozpuszczony bo najmlodszy i uparty i jeszcze złosliwy ale zawsze z uśmiechem na ustach i pięknie bawi sie lalkami więc mamy z nim wiele śmiechu
pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie;-):-):-):-)

ewa_adu
Fanka BB :)
hej laski, dawno mnie tu nie było
aga, szkoda że nie wyszło z tym mieszkaniem
u nas ok. Dzieci rosną , mieszkanko super
Kubek robi się co raz bardziej lobuzowaty, hehe, wciąż robi coś czego mu nie wolno. Julia kilka dni temu wróciła z tatą z turnusu. Miała wstrzykiwaną botulinę do rączki. NIestety stan ręki uległ trochę... pogorszeniu i wzięliśmy się codziennie za porządne ćwiczenia. I czas jakoś leci..
A to moje łobuzy

aga, szkoda że nie wyszło z tym mieszkaniem

u nas ok. Dzieci rosną , mieszkanko super

A to moje łobuzy

Ostatnia edycja:
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Ewuniu łobuzy sa boskie, przykro mi ze z raczka gorzej ale po cwiczeniach napewno sie poprawi :-) buziaki dla ciebie i dzieciakow :*
Pawimi dziękuję.chyba dwoch jagna bo ja tez skladalam zyczenia
wyrazy wspolczucia z powodu babci twojego meza no i trzymamy kciuki zeby wszystko u kardiologa bylo OK.
Dzieci śliczne i takie duże

Ja chyba ślepa jestem, albo przez to moje dziecię nie mam czasu na nic:-(
Mała zdrowa kardiologicznie

to dobrze jadna ze mala zdrowa, to najwazniejsze
a my trojeczki juz mamy, wszystkie
) a zauwazylam bo mielismy nawrot do smoczka, doslownie non stop maly chcial smoka i gryzl ...zaczelam zagladac do buzki a tam juz wszystkie dosc spore nawet trojeczki !Jedziemy zaraz na sniadanko, pogoda piekna,pozniej moze cos w ogrodku zrobimy, szkoda w domu siedziec!
nina2201
mama Oliviera
Hej mamuśki!!!
W sobote bylismy na roczku u mojej siostrzenicy, mały broił a my z P cały czas za nim biegalismy, jeszcze się przed wyjsciem pokłóciliśmy i to dobrze więc na roczek jechałam ze spuchnietymi oczami od płaczu, ah ci faceci... szkoda gadać!!!
mały meczy się z dolnymi trójkami, dziąsła ma strasznie opuchniete ale narazie cisza, ząbków nie widać!
robimy sobie remont korytarza, dzisiaj zaczęliśmy, siedzę z małym w pokoju bo w ten kurz nawet nie wychodzę!
pogoda sie troche poprawiła, cały tydzień lało, podobno ten tydzień też ma byc taki, zobaczymy mam nadzieję, że sie prognozy nie sprawdzą!!!
miłego tygodnia wszystkim zyczę!!!:-):-):-)
W sobote bylismy na roczku u mojej siostrzenicy, mały broił a my z P cały czas za nim biegalismy, jeszcze się przed wyjsciem pokłóciliśmy i to dobrze więc na roczek jechałam ze spuchnietymi oczami od płaczu, ah ci faceci... szkoda gadać!!!
mały meczy się z dolnymi trójkami, dziąsła ma strasznie opuchniete ale narazie cisza, ząbków nie widać!
robimy sobie remont korytarza, dzisiaj zaczęliśmy, siedzę z małym w pokoju bo w ten kurz nawet nie wychodzę!
pogoda sie troche poprawiła, cały tydzień lało, podobno ten tydzień też ma byc taki, zobaczymy mam nadzieję, że sie prognozy nie sprawdzą!!!

miłego tygodnia wszystkim zyczę!!!:-):-):-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz mamy 16 zabkow :-) ufff....
wszystkiego naj naj dla naszych maluchow z okazji ich swieta :-)
zobaczcie to sobie http://www.interia.tv/informacje/wiadomosci,4589,0,1,1304997
wszystkiego naj naj dla naszych maluchow z okazji ich swieta :-)
zobaczcie to sobie http://www.interia.tv/informacje/wiadomosci,4589,0,1,1304997
Ostatnia edycja:
reklama
100 latek dla dziatek, z okazji ich święta!!!
Skoro już jestem całkiem duża
posyłam Ci zapach letniego arbuza,
dwa pełne worki radosnego słonka,
i kwiatek, po którym tupie biedronka
, niech ci zdrówko długo służy
i nie bój się już więcej burzy.
Życzą Jagoda z Adrianem i Celinką!!!
Skoro już jestem całkiem duża
posyłam Ci zapach letniego arbuza,
dwa pełne worki radosnego słonka,
i kwiatek, po którym tupie biedronka
, niech ci zdrówko długo służy