reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

chyba dwoch jagna bo ja tez skladalam zyczenia :tak:
wyrazy wspolczucia z powodu babci twojego meza no i trzymamy kciuki zeby wszystko u kardiologa bylo OK.

reklama
ale sie ostatnio rozpisujecie :-) Karolkowi idą cztery zęby przeżywamy masakrę to znaczy ja bo męża nie ma mówi bardzo mało to znaczy zeby go zrozumiec bo cały czas cos bełkocze a wyraznie tylko mama tata i KOCIK oczywiście na kotka a i jeszcze kula na pieska ktory się wabi kulka oczywiście jest rozpuszczony bo najmlodszy i uparty i jeszcze złosliwy ale zawsze z uśmiechem na ustach i pięknie bawi sie lalkami więc mamy z nim wiele śmiechu:tak:pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie;-):-):-):-)

hej laski, dawno mnie tu nie było :szok:

aga, szkoda że nie wyszło z tym mieszkaniem :wściekła/y:

u nas ok. Dzieci rosną , mieszkanko super :rofl2: Kubek robi się co raz bardziej lobuzowaty, hehe, wciąż robi coś czego mu nie wolno. Julia kilka dni temu wróciła z tatą z turnusu. Miała wstrzykiwaną botulinę do rączki. NIestety stan ręki uległ trochę... pogorszeniu i wzięliśmy się codziennie za porządne ćwiczenia. I czas jakoś leci..
A to moje łobuzy
abe42d4cb0.jpeg

5ad5559a5d.jpeg

8fc81ac62e.jpeg

395138f3a5.jpeg

Ostatnia edycja:
chyba dwoch jagna bo ja tez skladalam zyczenia :tak:
wyrazy wspolczucia z powodu babci twojego meza no i trzymamy kciuki zeby wszystko u kardiologa bylo OK.
Pawimi dziękuję.
Dzieci śliczne i takie duże:laugh2:
Ja chyba ślepa jestem, albo przez to moje dziecię nie mam czasu na nic:-(
Mała zdrowa kardiologicznie:-D:-), tylko po co się tak darła i wyrywała podczas usg, no dosłownie utrzymać jej nie mogłam, gdyby nie mąż to by lekarz usg nie zrobił.

Mój Mikołaj też tak boi się lekarzy.Byliśmy na szczepieniu w czw. Mały ok,waży 13,6kg.Ostatnio je mało,jedzeniem to bawi się i muszę karmić go.A w domu to łobuzuje że coś.I górne 3ki idą b.długo.

to dobrze jadna ze mala zdrowa, to najwazniejsze :) a my trojeczki juz mamy, wszystkie :)) a zauwazylam bo mielismy nawrot do smoczka, doslownie non stop maly chcial smoka i gryzl ...zaczelam zagladac do buzki a tam juz wszystkie dosc spore nawet trojeczki !Jedziemy zaraz na sniadanko, pogoda piekna,pozniej moze cos w ogrodku zrobimy, szkoda w domu siedziec!

Hej mamuśki!!!
W sobote bylismy na roczku u mojej siostrzenicy, mały broił a my z P cały czas za nim biegalismy, jeszcze się przed wyjsciem pokłóciliśmy i to dobrze więc na roczek jechałam ze spuchnietymi oczami od płaczu, ah ci faceci... szkoda gadać!!!

mały meczy się z dolnymi trójkami, dziąsła ma strasznie opuchniete ale narazie cisza, ząbków nie widać!

robimy sobie remont korytarza, dzisiaj zaczęliśmy, siedzę z małym w pokoju bo w ten kurz nawet nie wychodzę!

pogoda sie troche poprawiła, cały tydzień lało, podobno ten tydzień też ma byc taki, zobaczymy mam nadzieję, że sie prognozy nie sprawdzą!!!:tak:

miłego tygodnia wszystkim zyczę!!!:-):-):-)

reklama
100 latek dla dziatek, z okazji ich święta!!!
Skoro już jestem całkiem duża
posyłam Ci zapach letniego arbuza,
dwa pełne worki radosnego słonka,
i kwiatek, po którym tupie biedronka
, niech ci zdrówko długo służy
i nie bój się już więcej burzy.
Życzą Jagoda z Adrianem i Celinką!!!

Do góry