reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza i ku mojej wielkiej radości Malutka okręciła się główką w dół (cesarką mnie straszyli). Waży już 1900 i wszystko jest w najlepszym porządku.

Elma mam pytanko co do Twoich suwaczkow bo z tego co wiem to mniej wiecej terminy liczone wg ostatniej miesiaczki i dnia poczecia roznia sie od siebie o 2 tygodnie :-) u Ciebie to raptem kilka dni :-) jak to mozliwe?

Elma a jaki masz termin wg usg?Bo raczej sie nie liczy od daty poczęcia terminu porodu albo wg ostatniej miesiączki albo wg usg i one są dość podobne do siebie te terminy, różnica paru dni może być a wg poczęcia to jest właśnie dwa tyg różnicy:tak:

U mnie to trochę inaczej bo ja się leczyłam i miałam wywołaną owulację i była ona zaraz po okresie. Ale faktycznie na suwaczku powinna być różnica 6 dni a nie czterech, muszę poprawić. A moja pani doktor nie zmienia mi terminu na ten wg USG bo mówi że prawie się zgadza z tym od miesiączki ale nie pytałam ile.

Aha, to nie wiedziałam,że owulacja może być tak szybko:tak:u mnie była za to później niż miewałam zwykle coś 3tyg ale nawet nie wiem kiedy i nawet wg OM nie liczę terminu porodu bo by wyszły chyba bzdury. A 4 czy 6 dni to prawie żadna różnica,więc nie musisz;-)zmieniać suwaczka

reklama
a ja wlasnie tez niedawno wrocilam od lekarza ,u dzidziusia wszystko w porzadku,z serduszkiem tez,mala wazy juz 1983gramy dokladnie,jest juz obrocona glowka w dol i tak juz zostanie i strasznie kopie mnie po watrobie i to bardzo boli:sick:,a jakby tego bylo malo to przychodze od gina do domu ide do lazienki patrze w majty a tam KREW:szok::szok::szok: i jestem przerazona,mam nadzieje ze to tylko wynik badania ale jak mi to za godzine nie przejdzie to dzwonie do lekarza,strasznie sie boje zeby wszystko bylo ok:szok::szok:

Monika I Karola wy tez sie trzymajcie napewno wszystko bedzie dobrze:elvis::elvis::elvis:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry