karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Lorien ja mam dokladnie to samo,od dwoch dni napina mi sie brzuch czasami i do tego bola mnie plecy dokladnie tam gdzie nerki.Tez zaczelam kontrolowac te skurcze jak narazie sa bezbolesne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A moj maz wystraszony biedny tak jak ja bo to troche za wczesnie.Mam stracha dziewczyny,oby dociagnac do 37tygodnia ciazy.A ja dzis w nocy wyladowalam w szpitalu z silnym bolem plecow i brzucha i co sie okazalo,ze sa to skurcze i mam rozwarcie na 2cm.Lezalam przypieta do tej maszyny od godziny 1 w nocy do 6 rano.Skurcze jak na razie minely,plecy bola owiele mniej no a rozwarcie jest i jak mnie znowu zlapie silny bol albo zaczne krwawic lub odejda wody to ma sie zglosic do nich.A no i cale szczescie ze sie zatrzymaly te skurcze bo chcieli mnie zostawi malo brakowaloA moj maz wystraszony biedny tak jak ja bo to troche za wczesnie.Mam stracha dziewczyny,oby dociagnac do 37tygodnia ciazy.
i tutaj do was musialam zajzec bo bym nie poszla spac;-) a teraz lece lezec.