reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Lorien ja mam dokladnie to samo,od dwoch dni napina mi sie brzuch czasami i do tego bola mnie plecy dokladnie tam gdzie nerki.Tez zaczelam kontrolowac te skurcze jak narazie sa bezbolesne:tak:

reklama
Xmamuska a mogłabyś przegadać do mojej małej Emilki, coby się nie śpieszyła za bardzo? Przecież tam jest jej super dobrze, potem się skończą miody. :tak:

Spróbuje :-)

EMILKA TY SIĘ NIE WYGŁUPIAJ GDZIE CI BęDZIE LEPIEJ NIż U MAMUSI W BRZUSZKU:-):-):-)

Nie jestem dobra w przemowach:zawstydzona/y: ale mam nadzieje że pomoże choć na troszkę

A ja dzis w nocy wyladowalam w szpitalu z silnym bolem plecow i brzucha i co sie okazalo,ze sa to skurcze i mam rozwarcie na 2cm.Lezalam przypieta do tej maszyny od godziny 1 w nocy do 6 rano.Skurcze jak na razie minely,plecy bola owiele mniej no a rozwarcie jest i jak mnie znowu zlapie silny bol albo zaczne krwawic lub odejda wody to ma sie zglosic do nich.A no i cale szczescie ze sie zatrzymaly te skurcze bo chcieli mnie zostawi malo brakowalo:szok: A moj maz wystraszony biedny tak jak ja bo to troche za wczesnie.Mam stracha dziewczyny,oby dociagnac do 37tygodnia ciazy.

A ja dzis w nocy wyladowalam w szpitalu z silnym bolem plecow i brzucha i co sie okazalo,ze sa to skurcze i mam rozwarcie na 2cm.Lezalam przypieta do tej maszyny od godziny 1 w nocy do 6 rano.Skurcze jak na razie minely,plecy bola owiele mniej no a rozwarcie jest i jak mnie znowu zlapie silny bol albo zaczne krwawic lub odejda wody to ma sie zglosic do nich.A no i cale szczescie ze sie zatrzymaly te skurcze bo chcieli mnie zostawi malo brakowalo:szok: A moj maz wystraszony biedny tak jak ja bo to troche za wczesnie.Mam stracha dziewczyny,oby dociagnac do 37tygodnia ciazy.

Karolcia, no co ty- to mial być grudzień a nie listopad! Leż i z łózka nie wyłaź!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry