T
tynka
Gość
Co do kobiet lekarek, to raz mi sie zdazyło ze poszłam do babki po porodzie na zdjecie szwów........trafilam na wileka pania doktor co w tv wystepuje i jak juz rozłozyłam sie na foteliku by zajzala jak to tam wyglada i czy sie dobrze goi to patrzyla z takim obrzydzeniem jakbym jakbym tam gniła
albo co...... wyslala mnie do zabiegowego i wkurzona pytam sie poloznej jak to tam wygalda czy faktycznie takie starszne a ona ze chciałaby by wszystkie pacjentki przychodzily z takim stanem krocza jak ja.......
a pania doktor kazala mi sie niepzrekmowac bo ona podobo z tych "co wyzej sra niz dupe ma " no i wiecej juz do babki nie poszłam..................
albo co...... wyslala mnie do zabiegowego i wkurzona pytam sie poloznej jak to tam wygalda czy faktycznie takie starszne a ona ze chciałaby by wszystkie pacjentki przychodzily z takim stanem krocza jak ja.......
a pania doktor kazala mi sie niepzrekmowac bo ona podobo z tych "co wyzej sra niz dupe ma " no i wiecej juz do babki nie poszłam..................
Chodziłam do nie w ciąży Sandrunią i teraz również i wydaje mi się że nie zmienię już jej wcale
ale za to pocieszyła mnie moja Pani Doktor że dzidzi do sylwestra nie będzie a raczej nie powinno być na świecie
Powiedziała że mam ogromny brzucho

bo niedoczytałam