reklama

stycznióweczki u lekarza:)

No, tak do końca w porzadku to nie jest, bo to połozenie miedniczkowe kwalifikuje sie raczej do cesarki niż porodu naturalnego (na dodatek z zzo). Ale.. mamy jeszcze 7 tygodni, więc liczymy, że się Zuziorek jeszcze odwróci. Albo w środę usg pokaże, ze lekarz też człowiek i czasem się myli :tak:

no mam taka nadzieje,chociaz moja kolezanka rodzila dzidziusia w polozeniu miedniczkowym i wszystko jest z dzidzia ok,no ale wiadomo ze to jest ryzyko ,ale Zuzia napewno chwilowo sobie tak lezy i niedlugo zmieni pozycje:tak:

a tak przy okazji to chcialam wam powiedziec ze moja kolezanka wlasnie rodzi i bardzo jestem ciekawa jak jej idzie,bo dzidzius duzy ma miec 4100gram i chlopczyk,wiec trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok:sorry2:

reklama
dziewczyny,kolezanka juz po wszystkim :tak:
urodzila wczoraj o 23:23 syna ,55cm i wazy 4400gram:szok::-D i nazywa sie Leo:-D,mama i dzidzius czuja sie dobrze chociaz porod byl ciezki:sorry2:

A ja byłam wczoraj na USG. Mały wygląda dobrze i zdrowo. Główką siedzi do dołu. Jak on wytrzymuje w takiej pozycji???:confused:

Lekarz potwierdził jeszcze raz , że to chłopczyk- widziałam jak na dłoni jajeczka i siusiaka...nawet lekarz nie musiał tłumaczyć....i wiecie co trochę byłam pod wrażeniem wielkości jajek względem nóg:-)....

może to głupie, ale potem powiedziałam położnej , że mały ma chyba duże przyrodzenia jak na swój wiek....Mariusz się obruszył co ja wygaduję, a ja na to że jestem z synka dumna:-D:-D Kurcze , bo jestem dumna.

Na szczęście ciśnienie mi się uspokoiło....więc nie straszyli szpitalem. Ale moze powinnam w domu je kontrolować-bo co to za mierzenie tylko na wizycie?

:-D hahahahahahahahahahaha:-D Kamilala no to mnie rozśmieszyłaś :rofl2::-D

Ale powiem Ci że z tego co zauważyłam to każdy mały chłopiec ma duże jajka w porównaniu do ptaszka i reszty ciałka:cool:

reklama
Maju ja rowniez dolaczam do gratulacji. To sie dziewczyna musiala troche nameczyc. :eek: :-) No ale ma to za soba i pewnie juz jest najszczesliwsza osoba na swiecie. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry