reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Aph dobre z tym domestosem :-)
Elu no to sie u lekarza dowiesz co sie z Toba dzieje :-)
Karola ojej co to się dzieje u Ciebie? czyzby dzidzia chciala wyjsc wczesniej niz w styczniu??:confused: Co za infekcję Ci wykryli? hmm skoro nie zosytawili Cię od razu w szpitalu to pewnie to nic poważnego:-)

ja zapomnialam chyba wczoraj napisać ze szyjka mi sie skraca (dobrze dobrze:-)) i nie mam rozwarcia :-) więc mam nadzieje ze Michaś wytrzyma do stycznia :-) a najlepiej co najmniej do 21 stycznia hehehe

reklama
Karola to zmuś się do odpoczynku :tak: bierz przykład z Asiorka która leży już chyba 2 tydzień i nawet na chwilkę do kompa nie usiadła :szok: to trzeba mieć samozaparcie, mi się to nie udaje :no::no::zawstydzona/y: Musisz wytrzymać jeszcze chociaż z 2 - 3 tygodnie dzidzia podrośnie sobie u mamusi w ciepłym brzuszku:tak: tak chociaż do 3200 :-) Dasz rade odpoczywaj i się nie przemęczaj, wykorzystaj te ostatnie tygodnie na odpoczynek bo później to tylko o nim pomarzysz :zawstydzona/y::tak:

Tak tak dziewczynki lezcie i odpoczywajcie (poki jeszcze mozecie:-D :-D ) a tak w ogole to sie latwo mowi ja tez powinnam wypoczywac a tylko po sklepach bym latala:laugh2: :laugh2: :laugh2: ku udrece mojego slubnego....dzis chce go naciagnac na sanki dla Emilki:-p zobaczymy jak mi pojdzie przekonywanie go do mojego pomysłu:-D

Karola nie rozdwajaj nam sie jeszcze. Teraz dopiero pora na Grudniowki, a nie na nas jeszcze.
No ale tak calkiem serio, to w sumie jakbys urodzila w polowie grudnia, to dziecko bedzie juz w terminie. :tak: No imialabys je na swieta w domku, tak jak chcialas.
Jeszcze ze 2, 3 tygodnie (tak jak pisala Xmamuska) i juz spokojnie mozesz rodzic :szok:
Stawiam na Ciebie, ze bedziesz pierwsza. :tak: Ale to tylko dlatego, ze chcesz.

ja tez ma leukocyty w moczu i biore Urosept.. ale mój lekarz aż tak mnie nie straszył.. wczoraj miałam ktg.. dzidzius bardzo ruchliwy.. moja macica też.. na szczescie nie az tak bardzo zebym musiała lezec w szpitalu.. leze w domu.. a raczej staram sie i tak juz od 3 tygodni ale dla dzidzi warto.. dziewczyny głowa do góry.. lezenie tez moze być fajne..;-)

marcela przy pierwszej zwyzsze leukocytow tez bralam urosept ale mnie akurat nie pomogl dlatego teraz biore cos mocniejszego:-) jak duzo masz tych leukocytow w polu widzenia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry