reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
wczoraj byłam u lekarza i mierzył mi ciśnienie trzy razy pod rząd, bo nie mógł uwierzyc:szok: 90/76 wyszło, a wcześnie nawet po tabletkach wychodziło jakies 120/90
mmoże juz wracam do siebie?;-)
a i jeszcze mi uświadomił, ze cc to jest traumatyczny poród i emocjonalnie może to mieć na mnie wpływ...:eek: wczesniej o tym tak nie myslałam, ale jakos to sensownie brzmi...

kasiulka, ale dlaczego traumatyczny? Wszyscy mówią, że poza rekonwalescencją mamy to dla dziecka jednak bezpieczniejsze- no przynajmniej tak zrozumiałam.

traumatyczny z tego co zrozumiałam dlatego,że na początku wszystko miało przebiegac naturalnie i przebiegało...
do momentu gdy ciśnienie strasznie skoczył, dostałąm wysokiej temperatury ipojawiły sie inne dodatkowe że tak powiem okolicznosci medyczne.
a do cesarki pojechaliśmy po 12 godzinach zmagan na porodówce.

ja jakos nie myslalam o tym porodzie nie myslalam jak o traumatycznym i byłam zadowolona genealnie z przebiegu...

Byłam na kontroli ..... nie jest dobrze :zawstydzona/y:
Babeczka źle mnie zszyła i mam jakiegoś ziarniaka :baffled: szykuje mi się zabieg na 9 marca :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Ta sama babka tak źle zszyła taką laskę i wciąż jej się coś ślimaczy, a urodziła 4 miesiące temu !! Do tego musiała brac antybiotyki i nie mogła karmić synka :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No a na dodatek wyskoczyła nadżerka, pobrał mi próbkę na cytologię i 15 marca odbieram wynik i jak będzie dobry to mam się umówić na wycinkę.

Przez leczenie ww. będę miała znów celibat. Mam nadzieję, że mnie Jaro nie zostawi, dla jakiejś sprawnej seksualnie ;-) ;-) ;-)

pociesz się , ze ja tez jeszcze niezagojona i celibat na 2 tyg...i jak mi gin zajrzal w krocze to powiedział, ze jeszcze kiepsko wygląda..jak to po vacum:-(

no ale bardzo współczuję ci tego zabiegu...ja już bym nie chciała, aby mi coś tam robili...:no:

a u mnie po piątkowym badaniu gin nasililo się krwawienie:baffled:
tzn nie cieknei mi coś brązowawego,ale normalna czerwona krew. w ilosciach zaliczanych do plamienia, nie krwawienia. na okres chyba za wczesnie:confused:

Ja nie bylam jeszcze na kontroli a leci ze mnie znowu czerwona krew :-) i zaczelo pobolewac wczoraj tak, ze musialam wziąć apap..

reklama
nie pekajcie, kiedyś się wszystkie zagoimy :tak: :-)

Kamilala ..... marne to pociesznie, że cierpisz ... współczucia :no:

Do góry