Przepraszam a gdzie jest ta tania apteka w Gdańsku? ;-)Karlam co to za apteka?????
Ja zapłaciląm za cerazette dzisiaj 29,50.
Ale to chyba jedyna apteka w Gdańsku, któa ma naprawdę oszalamiajaco niskie ceny. Np w aptece na osiedlu mój mąz kupil syrop za 12.50 a w tej aptece 8,50. Myslę ze jak na 2 km odległości to spora roznica. Tyle ze zawsze tam jest dull ludzi. 4 okienka ale zawsze ogonek az do samych drzwi. Na szczescie bylam z Zuzą obeszlo się wiec bez stania w ogonku. Mimo to Zuzka zrobiła scene na calą apteke. Byłam od razu po wyjsciu od lekarza, gdzie myłam ręce więc zeby zamknęła tą swoja małą jadaczkę wlozyłam jej palec do buzi (zawsze skutkuje;-) ). I jakas baba zaczęła się mnie czepiać że dziecku brudny palec w aptece wkladam do ust.. Wiec kulturalnie powiedziałam jej ze ma się zajać swoimi sprawami.
Jak ja nie znosze takich ludzi![]()
Z przyjemniejszych rzeczy - dostalam gratis dla małej krople Otrivin Extra Care. Chyba z przeprosinami że zamowilam szczepionki a ich nie było i muszę tam jutro przed samym szczepieniem znow podjechać. No i pewnie dlatego, że komplet szczepionek kosztuje 733 zlote....