reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Karlam co to za apteka?????

Ja zapłaciląm za cerazette dzisiaj 29,50.
Ale to chyba jedyna apteka w Gdańsku, któa ma naprawdę oszalamiajaco niskie ceny. Np w aptece na osiedlu mój mąz kupil syrop za 12.50 a w tej aptece 8,50. Myslę ze jak na 2 km odległości to spora roznica. Tyle ze zawsze tam jest dull ludzi. 4 okienka ale zawsze ogonek az do samych drzwi. Na szczescie bylam z Zuzą obeszlo się wiec bez stania w ogonku. Mimo to Zuzka zrobiła scene na calą apteke. Byłam od razu po wyjsciu od lekarza, gdzie myłam ręce więc zeby zamknęła tą swoja małą jadaczkę wlozyłam jej palec do buzi (zawsze skutkuje;-) ). I jakas baba zaczęła się mnie czepiać że dziecku brudny palec w aptece wkladam do ust.. Wiec kulturalnie powiedziałam jej ze ma się zajać swoimi sprawami.
Jak ja nie znosze takich ludzi :wściekła/y:

Z przyjemniejszych rzeczy - dostalam gratis dla małej krople Otrivin Extra Care. Chyba z przeprosinami że zamowilam szczepionki a ich nie było i muszę tam jutro przed samym szczepieniem znow podjechać. No i pewnie dlatego, że komplet szczepionek kosztuje 733 zlote....
Przepraszam a gdzie jest ta tania apteka w Gdańsku? ;-)

reklama
byłam wczoraj u ginki i przepisała mi zastrzyk. Stwierdziłam, że jednak nie jestem teraz za bardzo zdyscyplinowana i wolałam nie ryzykować. zobaczymy, jak mi posłużą.

Patipaula - To apteka Gemini jest w Gdańsku na ul. Jagiellońskiej 5 (na przeciwko nowego kościolą na Jagiellonskiej i prawie na przeciwko przychodni NCM Jagiellonska). Szukaj dlugoego ogonka ludzi w aptece to napewno znajdziesz wlaściwą;-)
I naprawdę - wszystkie leki są tam sporo taniej. W ciąży za Feminatal N placilam tam średnio 6 zl mniej niż w innych aptekach.

no to ja muszę po aptekach pobiegać, bo w jednej jedynej w której byłam chcieli ode mnie prawie 50 pln :wściekła/y: NIE DAM tyle :wściekła/y: szczególnie, że wciąz mi się nie chce :baffled:

dziewczyny MariaOla, Karlam - jak chcecie to wyslijcie mi recepty i kaske na konto to ja wam zakupię w tej oszalamiajacej cenie i albo wyślę albo przywiozę jak bedę jechac na Śląsk za niecałe 3 tyg.

Ja tez placilam 7 zl, ale teraz albo poszykam gdzie indziej, albo wezme inne tabletki. Zreszta napewno inne, bo juz nie karmie, to po co mam brac takie po 28 dni.

Patipaula - To apteka Gemini jest w Gdańsku na ul. Jagiellońskiej 5 (na przeciwko nowego kościolą na Jagiellonskiej i prawie na przeciwko przychodni NCM Jagiellonska). Szukaj dlugoego ogonka ludzi w aptece to napewno znajdziesz wlaściwą;-)
I naprawdę - wszystkie leki są tam sporo taniej. W ciąży za Feminatal N placilam tam średnio 6 zl mniej niż w innych aptekach.
Abeja dzięki.;-) A jak dojechać do niej z centrum Gdańska np od dworca?

Abeja dzięki.;-) A jak dojechać do niej z centrum Gdańska np od dworca?

Musisz się dostać na Przymorze, nie wiem.. SKM-ką choćby. A potem tam jeździ 199. Musisz wysiąść na przystanku przy targowisku Zielony Rynek (bodajże dwa przystanki za Alfa centrum ale nie jestem pewna)

reklama
w domzdrowia aptece internetowej cerazette kosztuje 32,80 ale problem bo trzeba najpierw wysłać im receptę.

Do góry