reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

hmmmmm ..... bo widzisz Maju, ten mój ginek to taki kawalarz i tak między bogiem a prawdą to niewiem jak jest

eh! ale mam dziś myslówę :dry:

reklama
... ale się wzięły dziewczyny ostro za robotę :-D:-D;-)

Mariolka ... no i co ... cieszyć się, nie cieszyć ... jak Ci podpowiada Twoja kobieca intuicja :-D;-)???

Mariolka kudre... teraz ja mialam byc. Ale przy naszym pozyciu oststnio to chyba kurde wiatropylna musialabym byc. :zawstydzona/y::dry:

Ja mialam USG po 6 tygodniach i bylo oki. Teraz sie wybieram w listopadzie zrobic jeszcze jedna cytologie i kontrolne USG

Spoko Ania .... coś mi się wydaje, że to tylko dowcipy się mojego ginka trzymały ... wiesz jak to jest, cały dzień w "cipach"grzebie to i dowCipami sypie :-p
Zresztą jak piszecie to niemal wszystkie miałyście takie USG

MariaOla, ja nie miałam, poszłam zaraz po połogu do ginka na kontrolę, zbadał mnie tylko ręcznie:-D. Powiedzial, że wszystko ok i USG nie robił:no:.

Trzymam kciuki, żeby poszło po Twej myśli:tak:.

reklama
OOOOOO:shocked2:CHYBA NIE BEDE SAMA NA MAJOWECZKACH:-DFAJNIE BY BYLO:tak:TO KTORA SIE DO MNIE WYBIERA?ZYCZE WAM WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANIA:-D

Do góry