reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Ja juz po wizycie wszystko jest ok :-) moj synek wazy 1116g i mierzy 31cm:happy: nastepna wizyta nas czeka 8 listopada juz sie nie moge doczekac by zobaczyc malego ;-)

asiorek1980 dzieki :-) agnieszka ja jak do tej pory to co miesiac nastepna wizyte mam na 21.11 a ta co mam teraz na 8.11 to badania prenatalne:happy:

Ja narazie tez chodze co miesiac. Czytałam kiedys ze od 7 m-ca powinno chodzic sie co 3 tyg. W8 co 2 tyg a w 9 co tydzień. Najblizsza wizyte mam w srode. Ciekawa jestem czy moja Pani doktor potwierdzi to co powiedzial specalista od usg o tym łozysku. Jezeli tak to nie bedzie ciekawie.:-(

ja ide 2 listopada, bo do 1 mam zwolnienie:-D
musze jeszcze odebrac wyniki tej glukozy i reszty. nawet nie wiem ile mi wyszło po wypiciu:zawstydzona/y: . we wtorek pójde to już będą wszystkie, nie chce mi sie jeździć tak na raty po warszawie:szok:

A jak często macie usg? Bo jak inaczej stwierdzić stan łożyska. Ja mam mieć dopiero w 34t ale może upomnę się wcześniej.
Miałam robioną morfologię, nie mam teraz wyników przed sobą bo jestem u teściow ale hemoglobina 11,5 niby nie tak źle ale już mi zaczyna spadać. A jak u Was z hemoglobinką;-)czy musicie łykac żelazo?

reklama
Do góry