Ewka Witam na forum i życzę powodzenia w tym leżakowaniu ;-)
Ja łykam od samego początku FeminatalN i od niedawna Aspargin na skurcze. Na wizyty chodzę co 3 tygodnie, a USG mialam robione 4 razy. Z ciśnieniem u mnie to raczej jest w normie, bo mam 100-110/60. Ostatnio miałam tylko 110/80. Czy któraś z was może mi powiedzieć od jakiego momentu uważa się, że ciśnienie w ciąży jest za wysokie? Wiem, że moje jest w normie, ale chciałabym wiedzieć tak na przyszlość :-)
Ja łykam od samego początku FeminatalN i od niedawna Aspargin na skurcze. Na wizyty chodzę co 3 tygodnie, a USG mialam robione 4 razy. Z ciśnieniem u mnie to raczej jest w normie, bo mam 100-110/60. Ostatnio miałam tylko 110/80. Czy któraś z was może mi powiedzieć od jakiego momentu uważa się, że ciśnienie w ciąży jest za wysokie? Wiem, że moje jest w normie, ale chciałabym wiedzieć tak na przyszlość :-)
No ale co lekarz to szkola. Ja na Twoim miejscu poszlabym do innego sie dowiedziec czy napewno wszystko jest ok.
Leżakuj, skoro musisz, to dla dobra dzidziorka
Ja też powinnam, ale naprawde bardzo sie ograniczam ze wszystkim. Nie umiałabym jednak wyleżec.. juz mam wrazenie, ze mam odlezyny porobione
ale, gdybym byla w identycznej sytuacji jak Ty, to też bym się nie ruszała. No, chyba, ze siusiu
ja właśnie wróciłam od ginki, no i nie podobała jej się ta moja glukoza (po spożyciu 50- wynik 145mg)...
Na razie powtarzamy wyniki z 75g-(fuj, aż mi się nie dobrze robi) a potem zobaczymy, jakoś tak enigmatycznie mówiła, ale zrozumiała, że będziemy sie radzić diabetologa co do dietki i cos tam jeszcze- chyba mówiła o szpitalu