reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Hej Dziewczynki :-)
My juz po wizycie u pani doktor. Wyniczki ponoc mam super :) Powiedziala zebym nie martwiła sie o to łozysko bo czesto tak bywa i do porodu powinno sie podnieść ponieważ jest przodujace brzeznie. Mam jakis mały stan zapalny wiec dała mi jakies leki no i oczywiscie magnez z potasem. Jak zwykle było wazenie :/ Okazało sie ze od ost. wizyty ( 4 tyg. temu ) przytyłam tylko 1 kg!!!!!

reklama
Karlam juz Skakanka Ci odpowiedziala.
A co do wiedzy poloznych, to slyszalam, ze caly porod tak naprawde prowadzi i odbiera polozna, a lekarz przychodzi na sam koniec, no chyba, ze sa jakies komplikacje, no to wtedy musi podjac decyzje co robic. Ale tak, to lekarze niby sa 10, 15 ostatnich minut. :baffled:

Agnieszka no to super. Nie warto sie martwic na zapas. Ale chyba wszystkie ciezarowki juz tak maja, ze znajduja sobie jakies dolegliwosci i potem mysla...:happy:

O tak! Wzyciu tak nie martwiłam sie o swoje zdrowie!!! Moze to dlatego ze od mojego zdrowia zalezy zdrówko mojej córeczki :) Postanowiłam nie martwic sie na zapas bo to nic nie daje tylko stres dla mnie i dla malenstwa ale czy mi sie to uda?:confused:

hej kochane odebralam wyniki z morfo i moczu i ku mojemu zdziwieniu leukocyty nadal sa podwyzszone, mimo kuracji antybiotykami, moze to faktycznie zab, albo katar?przed antybiotykami mialam WBC 12,4 a po kuracji 11,7 !!!!ciekawe co na to powiem pan doktor ?

no i juz po wizycie :-) oj 30 minut siedzialam w gabinecie no i juz wiemy ze to bedzie Michaś :-) waga okolo 1200 - 1400 g :-) dzidzi tzn Michaś bardzo ruchliwy, lekarz miał problem z mierzeniem kości udowej :-) ledwo zdjecie zrobilismy :-) a co do mnie to leukocyty spadkowe wiec oki, ale niestety bardzo mi sie szyjka skrocila i lekkie rozwarcie (mierzone przez usg dopochwowe) mam lezec i jak za dwa tygodnie na wizycie znowu bedzie krotsza to krazek lub szpital..... kurde to przez to siedzenie przy kompie :-( wiec zaraz uciekam :-) no i nastepna wizyta 8.11 o 15.30 :-)
aha termin przesunal sie na 19 stycznia i chyba zmienie suwaczek :-) skoro od poczatku sugerujemy sie usg to niech tak zostanie do konca :-)

reklama
Do góry