Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak jak Ivi Ci napisała, małymi kroczkami do przodu i zobaczysz, że Młoda i psiak wkrótce najlepszymi kumplami będą 
:-(

ja pierwsze co zawsze kupuję coś dla córy potem dla mojego a na szarym końcu jak jeszcze znajdę czas dla siebie 
czekamy na nowy suwaczek ;-)
dziś mi się tylko brzusio cały dzień napina a tak to nic :-
Dziekuje kobitki za kciukaski
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...
Smsy bede pisać i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA
Patrysiu zaciskam kciuki:-)
My walczymy z psemPoczątek koszmarny.Skakał caly czas i chciał ją zjeść chyba:-(Ale jak założyłam kaganiec to jakby nie ten pies ,leży koło nas i w nosie nas ma
No zobaczymy jak to dalej pójdzie
![]()
w razie czego dzwon;-) ja juz jestem na chodzie, mąż jeszcze tydzien w domu wiec zostanie z dziewczynkami, a ja podjade pod sam blok jakby cos:-);-)
duzo sił zycze!!!
kochane, ja już mam na plusie 22 kg.. ciekawe kiedy to zrzucę.. A moja mama, w dobrzej wierze oczywiscie, stwierdziła że do rozmiaru sprzed ciąży raczej nie wrócęnie ma to jak pocieszenie
![]()

Dziewczyny spalalm i obudzily mnie bol jak na @ teraz coraz bardziej boli ale czekam mam nadzieje ze sie nie rozrusz bo ja nie chce dzis ani jutro rodzic Nicol ma garaczke a i M cos smarka wolalabymm to przeczekac nic ide sie polozyc moze przejdzie.
;-) pozostaje spokój, ciepła kąpiel i nadzieja, że przejdzie :-)No i skończyło się rumakowanie:-(!!Mój m miał wolne trzy dni i tak było milo codzienne wspólne spacerki ,wspólny obiadek i było z kim pogadać cały dzionek a od jutra znów samotny tydzień:-(
Nikoś też ma mamę gdzieś i się nie szykuje do wyjścia!miejsca już nie ma a kopie kręci się aż mnie cały brzuch boli:-zawstydzona/y:
Oj ale mnie wzieło na melancholie![]()