aga23
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny.
Ja juz po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok serduszko pieknie bije, jest juz obrócony główką w dół. Moje wyniki tez super no i mam już na plusie 21 kgPołożna stwierdziła ze już mogę rodzić ;-). Dała mały wykładzik o karmieniu wogule trzymała dziś nas bardzo długo bo ponad godzine. Następna wizyta 29 grudnia a potem 5 stycznia czyli teraz juz co chwile raz lekarz raz położna.
paula3 wielkie gratki
Joasia super ze wizyta udana
Ja juz po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok serduszko pieknie bije, jest juz obrócony główką w dół. Moje wyniki tez super no i mam już na plusie 21 kgPołożna stwierdziła ze już mogę rodzić ;-). Dała mały wykładzik o karmieniu wogule trzymała dziś nas bardzo długo bo ponad godzine. Następna wizyta 29 grudnia a potem 5 stycznia czyli teraz juz co chwile raz lekarz raz położna.
paula3 wielkie gratki
Joasia super ze wizyta udana

u nas czy mama czy ja czy siorka każda inaczej wspomina poród
wiec nie mam o czym pisać ale podczytuje na bieżąco 
mowilam położnej ze boje sie o to aby maly niebył owiniety pępowina i ze chciałabym przed porodem to sprawdzic a ona mowi ze niema potrzeby bo podczas porodu ja i maly bedziemy monitorowani i oni wiedza kiedy dziecko jest owiniete pepowina bo maly sie wtedy inaczej zachowuje.Mówi ze przyjeła juz mnóstwo porodów gdzie dziecko było owiniete wokol szyji 1 czy 2 razy i nic sie z nim niedzialo niby to norma ze dzieci rodza sie owiniete w jej 20 letniej kerierze gdzie przyjmowała porody mowiła ze co 3 dziecko rodzilo sie owiniete pepowina. No coz mam nadzieje ze Damian sie nieowinie 

wole jednak na dniu a najlepiej jak już to na wieczór gdzie jestem fajnie wykapana i tylko się fajnie ubrac popakowac i jechac a synek jeszcze wtedy tak nieśpi co by było fajnie właśnie w godzinach 19-20 po kolacji i M z pracy i tak jakoś bysmy byli razem w miare przygotowani