O rany kobitki probuje Was nadrobic od poniedziałku ale ciagle jestem w plecy!
Juz w czoraj wieczorem mialam tylko 8stron a rano wchodze i znowu 13!! A Wy ciagle dokładacie, przystopujcie chcociaz na 1 dzien
)
Na pewno wszystkim nie nie odpisze, tylko to co pamietam
Paula gratuluje, ja bym nawet nie odwazyla sie podejsc, jak nie czuje sie przygotowana to sie poddaje i nie podchodze.
Sylwia 100 ja tez mam umowe do dnia porodu, powiedzieli mi ze za urlop wyplaca mi ekwiwalent.Mysle ze u Ciebie tez tak jest, bez wzgledu na to ze bylas ciagle na zwolnieniu.
Karoli wspolczuje trzesienia ziemi!
Co do siniaków, to ja tez mam ich sporo dzieki psu i zadrapan dzieki kotom i siniakow dzieki swojej "zgrabnosci" szpagatowej!!! ciagle sie o cos obijam i wygladam tez jak z ringu, przynajmniej na nogach.
Ja bylam na ostatnich badankach w zeszly czwartek, wszystko ok wiec tylko czekac na poród
Bylam tez u gin w pon. i wczoraj na usg. Dzidzia wazy 2700 w porywach do 3000, wiec jest malutka, ale to chyba lepiej
Ide czytac dalej!
Juz w czoraj wieczorem mialam tylko 8stron a rano wchodze i znowu 13!! A Wy ciagle dokładacie, przystopujcie chcociaz na 1 dzien
Na pewno wszystkim nie nie odpisze, tylko to co pamietam
Paula gratuluje, ja bym nawet nie odwazyla sie podejsc, jak nie czuje sie przygotowana to sie poddaje i nie podchodze.
Sylwia 100 ja tez mam umowe do dnia porodu, powiedzieli mi ze za urlop wyplaca mi ekwiwalent.Mysle ze u Ciebie tez tak jest, bez wzgledu na to ze bylas ciagle na zwolnieniu.
Karoli wspolczuje trzesienia ziemi!
Co do siniaków, to ja tez mam ich sporo dzieki psu i zadrapan dzieki kotom i siniakow dzieki swojej "zgrabnosci" szpagatowej!!! ciagle sie o cos obijam i wygladam tez jak z ringu, przynajmniej na nogach.
Ja bylam na ostatnich badankach w zeszly czwartek, wszystko ok wiec tylko czekac na poród
Bylam tez u gin w pon. i wczoraj na usg. Dzidzia wazy 2700 w porywach do 3000, wiec jest malutka, ale to chyba lepiej
Ide czytac dalej!
zobacz jak nauka nie poszła w las - w zawodzie nie pracujesz ale na BB ale dzięki nam sobie wiedzę przypominasz hehe. Ja jeszcze raz spytam o to podawanie oksytocyny przed suchą CC - czy to typowe postępowanie? Nie pytalam gina ale pare razy czytalam o tym.

) to nawet chciałam się zapytać czy kogoś ma... Nie to, żebym miała jakieś poważne plany ale poromansować sobie zawsze miło. Potem stwierdziłam, że lepiej nie tracić dobrego fryzjera, bo skubany naprawdę dobry jest....Tak przynajmniej mogę sobie popatrzeć i się poślinić raz na jakiś czas... 
No i położna jeszcze mi powiedziała, że jak będę miała jakiekolwiek oznaki porodu, mam jechać na porodówkę - ze względu na to, że pierwszy poród taki krótki miałam. Tylko już jej nie mówiłam, że ja prawie codziennie rodzę. Pewnie się skończy na tym, że urodzę w domu.:-) Są momenty, kiedy brakuje mi ginekologa z prawdziwego zdarzenia. Może bym wiedziała, czy moja szyjka już jest gotowa na przejście huraganu czy nie.
no to czekamy na godzine"0";-)
:-(i bardzo się boję.Niestety ginka która wykonywała mi usg nic konkretnego nie powiedziała gdyż ona mnie nie prowadzi a do mojego ginekologa idę dopiero 22 grudnia ale bardzo się boję biorąc pod uwagę to moją skracającą sie szyjkę i teraz to łożysko modlę się żeby nie zostać grudniówką.

ale to raczej nie z nerwów, bo ich nie mam...to chyba jeszcze troche ten wirus mnie trzyma
to jest szok, bo on nikomu swojego cacuszka nie daje