reklama
don_pedro
Fan(ka)
Eee...czytam,chce odpisywac i zanim cokolwiek stworze to sie deaktualizuja mi posty;-)
A my siedzimy i myslimy....spuchly mi nogi jak banie,tak bola,ze chodzic nie moge i wysypke mam na nogach,brzuchu i rekach...wszystko mnie swedzi kurza twarz nooo...Moja polozna poza zasiegiem i nie wiemy co robic..przecie do szpitala nie pojade ze swedzeniem...A moze sie umyc hihihi po prostu ;-)

Poczekam,pomysle...ponoc myslenie nie boli....
I sie pochwale jeszcze,ze naprodukowalysmy dzis z tesciowa galaretek z kurczakiem i warzywami....:-)
Roxeen mnie tez co dzien sie leje z nocha i z dziasel tez...Juz sie przyzwyczailam;-)
A my siedzimy i myslimy....spuchly mi nogi jak banie,tak bola,ze chodzic nie moge i wysypke mam na nogach,brzuchu i rekach...wszystko mnie swedzi kurza twarz nooo...Moja polozna poza zasiegiem i nie wiemy co robic..przecie do szpitala nie pojade ze swedzeniem...A moze sie umyc hihihi po prostu ;-)

Poczekam,pomysle...ponoc myslenie nie boli....

I sie pochwale jeszcze,ze naprodukowalysmy dzis z tesciowa galaretek z kurczakiem i warzywami....:-)
Roxeen mnie tez co dzien sie leje z nocha i z dziasel tez...Juz sie przyzwyczailam;-)
Kaja_10
Fanka BB :)
Gratulacje!! Pamiętam ten teczkowy czas... teraz się pozmieniało wiele. Właśnie porządkując pokoj dla Tymka na kilka teczek się natknęłam i z sentymentu do tej roboty żal mi ich wywalicNo mój dzwonił będzie dyplomowany - podwyżka od stycznia![]()

Moja krew - tak, tak... z grzankami to my rodaczkiCo do zupki rybnej, to moja mamusia zawsze robi na Święta z grzankami z bułeczki, mniam![]()

Wybaczam, wcale się nie gniewam mandarynkowa paniżąrtujesz ???
ah Kaja_10 wybacz!!! to naprawde nie złośliwość - tak jakoś z Macy podłapałysmy ten sam żart no ...
a no i fakt nie moge pogryźć mojego gina bo kto bedzie przy porodzie
WOW!!! Gratuluje - dla mnie wizja nauczyciela dyplomowanego jest na chwile obecną jak bajka!!! Coś tak odległego ...
oki dziewczynki ide sobie 'fryzurke' umyć i ułożyć do Gina
3majcie kciukasy![]()

Czesz się i myj... do swego gina cobyś pieknie wyglądała i melduj potem.
Gryźć go nie wolno - o nie...
A na nauczyciela dyplomowaneg masz czas... kto wie... to się jeszcze może 10 razy zmienić ;-)
jola.24
Fanka BB :)
Labamba no bez sensu ale przeciez wiesz ze gdzie konczy sie logika zaczyna sie Irlandia

Zupa mi sie ugotowala i nie moge przestac jej jesc, juz chyba 4-ta miseczka poszla
Mojemu psu sie na czulosci zebralo, gdzie sie nie rusze to idzie za mna i sie na stopach kladzie a maly dostal czkawki wlasnie, chyba po tej ogorkowej:-)
Teraz ide sie za sprzatanie dalej brac bo czekam i czekam i nie chce sie samo posprzatac
yol_a gratulacje dla meza:-)

Zupa mi sie ugotowala i nie moge przestac jej jesc, juz chyba 4-ta miseczka poszla

Mojemu psu sie na czulosci zebralo, gdzie sie nie rusze to idzie za mna i sie na stopach kladzie a maly dostal czkawki wlasnie, chyba po tej ogorkowej:-)
Teraz ide sie za sprzatanie dalej brac bo czekam i czekam i nie chce sie samo posprzatac

yol_a gratulacje dla meza:-)
F
Fiołek2010
Gość
dziewczyny obejrzałam Brzydulę i tam w barku takie sliczne pączki mieli!!!ale mi ślinka pociekła a w domu nie mam nic słodkiego, tyłka do sklepu nie ruszę bo wygrzewam ucho pod kołderką a M nie ma...chyba zjem kakao na sucho;-)
Frytki zmarchwi??hmm dajcie przepis, uwielbiam frytki i marchewkę-może by to połączyć?;-)
a moj M dzis pojechal z rana (5.00) do poznania i bydgoszczy i teraz niecierpliwie czekam aż wróci. jeszcze spryskiwacz mu sie popsul w samochodzie, zajehcał chwilke po 17.00 w bydgoszczy do warsztatu a wspaniały Pan powiedzial ze ma go w d...i nie przyjmie bo warsztat czynny do 17.00. i teraz biedaczek jedzie 60km na godzinę wiec nie wiem na którą dojedzie..;(
dziewczyny nie mówcie juz nic o manadrynkach bo ja sie na nie uczuliłam ostatnio i mam zakaz!!!a język mi do d...ucieka;-)
Morka nie denerwuj sie...faceci tego nigdy nie zrozumieją...oni tez sie napewno denerwują...powiem wam dla rozweselenia jak zareagowal facet mojej mamy jak zaczeła rodzić mojego brata...no więc mama mówi"wody mi odeszły,rodzę" a on na to: " o boże !!!i co ja teraz zrobię;-) " jakby to on szedł rodzić;-)
Frytki zmarchwi??hmm dajcie przepis, uwielbiam frytki i marchewkę-może by to połączyć?;-)
a moj M dzis pojechal z rana (5.00) do poznania i bydgoszczy i teraz niecierpliwie czekam aż wróci. jeszcze spryskiwacz mu sie popsul w samochodzie, zajehcał chwilke po 17.00 w bydgoszczy do warsztatu a wspaniały Pan powiedzial ze ma go w d...i nie przyjmie bo warsztat czynny do 17.00. i teraz biedaczek jedzie 60km na godzinę wiec nie wiem na którą dojedzie..;(
dziewczyny nie mówcie juz nic o manadrynkach bo ja sie na nie uczuliłam ostatnio i mam zakaz!!!a język mi do d...ucieka;-)
Morka nie denerwuj sie...faceci tego nigdy nie zrozumieją...oni tez sie napewno denerwują...powiem wam dla rozweselenia jak zareagowal facet mojej mamy jak zaczeła rodzić mojego brata...no więc mama mówi"wody mi odeszły,rodzę" a on na to: " o boże !!!i co ja teraz zrobię;-) " jakby to on szedł rodzić;-)
zwróciłyśmy uwagę na to samo hahadziewczyny obejrzałam Brzydulę i tam w barku takie sliczne pączki mieli!!!ale mi ślinka pociekła a w domu nie mam nic słodkiego,

F
Fiołek2010
Gość
zwróciłyśmy uwagę na to samo haha![]()
;-) tak mi smaka narobili ze jem wlasnie kakao na sucho;-) calkiem niezłe

jola.24 dzięki, trochę się denerwowałam;-)
paula nie martw się będzie kiedyś w końcu lepiej z kasą, my jak Tomek się miał urodzić to też kiepsko przędliśmy, i jak musiałam kupować mleko na receptę 5 lat temu za 20 złotych puszkę- wystarczała na 2- 3 dni to byłam złamana. Dalej brak tej cholernej kasy, ale nie ona njaważniejsza, choć bez niej do d.....
Beti Gosia, ja też to widziałam, a serial oglądam od 3 tygodni bo ciągle o nim mówicie
edit Kaja nie wyrzucaj teczek, ja swoje też trzymam, ale się szybko nie awansuję teraz
paula nie martw się będzie kiedyś w końcu lepiej z kasą, my jak Tomek się miał urodzić to też kiepsko przędliśmy, i jak musiałam kupować mleko na receptę 5 lat temu za 20 złotych puszkę- wystarczała na 2- 3 dni to byłam złamana. Dalej brak tej cholernej kasy, ale nie ona njaważniejsza, choć bez niej do d.....
Beti Gosia, ja też to widziałam, a serial oglądam od 3 tygodni bo ciągle o nim mówicie

edit Kaja nie wyrzucaj teczek, ja swoje też trzymam, ale się szybko nie awansuję teraz
reklama
ja wyskrobałam kubek po jogurcie;-) tak mi smaka narobili ze jem wlasnie kakao na sucho;-) calkiem niezłe![]()

teraz mi się frytek zachciało tylko nie mam wymienionego oleju w frytkownicy ale mam ziemniaki kusi mnie by zrobić panierowane w bułce tartej

śledzia jakiegoś bym też zjadała

i makaron z sosem serowo śmietanowo szpinakowym
lepiej dalej nie wymieniam

Yol_a ja też oglądam rzadko jak już w sobotę wszystkie odcinki z tygodnia podpatruję