reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

No od dolu, dasz wiare???:-D Wyobraz sobie jakie ja oczy postawilam, bo bylam przygotowana na mierzenie cisnienia i pomacanie brzucha a on do mnie zebym sie rozebrala:szok: pierwszy raz mi sie przytrafilo tutaj:-D
Aż nie do wiary:szok:. Może takie przeterminowane badają od dołu. Ja mam wizytę we wtorek znowu i wtedy też już będę miała skończony 40 tydzień.

reklama
mój mały dzidziołek zrobił mi mały prezent i zrobił sie DUŻY :szok::szok::szok::szok:
wg USG ok 3500 !!!
i uwaga uwaga

OBRÓCIŁ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​
:-):-):-):-):-):-)

a wiec od jutra zasada 4 S ( sprzątam, spaceruje, serduszkuje i sutki stymuluje i ...rodzimy hehehehe)

jak wróce do domku wieczorem to napisze Wam coś jeszcze bo z porodem to tak pół na pół jeszcze ...ciśnienie go nie pokoi i moja opuchlizna...

Roxeen super wiesci!

Kurcze cały czas sie zastanawiam co u Betii czy bedzie za pare godzin na swiecie Wiolcia:))

:( Kochane miałyście takie coś tak mnie boli i drapie tam na dole:(:(

A co do wagi małej chudzina straszna koło 1900g waży

Meryen a kiedy Twoja wazyla te 1900?
O mojej mowili ze chudzinka, a w 37 tyg wazyla 2700.

hej dziewczyny, ja tez styczniówka :) przyjmujecie jeszcze nowe forumowiczki:-)?
Ja niestety leżąca od dwóch miesiecy- leżę z krążkiem, 12 stycznia wyjmują i lekarz twierdzi,ze powinnam urodzic w kilka godzin góra dwa- trzy dni po wyjęciu krążka czyli do ok.15 stycznia powinnam miec juz małego na świecie :)

Witamy:-)

Andzia, rzeczywiście spory ten 'maluszek' ... ale mi się nie chce wierzyć, żeby przez 3,5 tyg przybrał kilogram :no:
moja ginka w 33 tyg mówiła, że do porodu dzidzia przybędzie ok 1-1,3 kg ... jeśli rośnie tak, jak Tobie powiedzieli, to już pewnie 5 kg dobija :szok:

Andzia ja sie zgodze z Jol. Podobno od 36tyg dzieci tyją ok 100-150g na tydzien wiec przez 3,5 tyg to jeszcze jakies 350-500 gram.

Emilcia dziękujemy za wieści od Sandry

A moj Okruch dzis wazony mial 3200...
Wlasnie odebralam trzy telefony z pytaniami wiadomo jakimi;-):wściekła/y:....nie odbieram od dzis...w dupe niech mnie caluja....chyba kurde logiczne,ze bedziemy informowac jak maly sie wykluje....
A jak mnie wnerwia jeszcze to poinformuje owszem...dwa tygodnie po fakcie:blink:

Agbar to waga dzidzi super moim zdaniem

Kacha wawa to serduszkuj ile wlezie:) A waga mysle ze dobije max do 3800, bo jednak na tym etapie juz dzieci tak nie tyją.

Z obrzezaniem to trafiłaś jak kulą w płot, bo to święty obowiązek u zakutłańców...
Takiego ze skórką to tutaj nie uświadczysz...
Zresztą nawet gdy nie chodzi o religię to i tak mocno "propagują" bo tu na topie wszystko co amerykańskie :baffled::baffled::baffled::baffled:
...
matko przenajświętsza... a ja tak sobie.... popatrz...:shocked2:
Na całe szczęscie Polcia nie jest Alkiem... aż mi się gorąco zrobiło :szok:

reklama
Do góry