magdzior1985
Fanka BB :)
U nas będzie duża stojąca na podłodze choinka, pewnie postoi przez Święta tylko i później szybko się ją rozbierze, ale nie wyobrażam sobie Bożego Narodzenia bez choinki. Tym bardziej, że Wigilia u nas się szykuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)
Zobaczymy...
Na dowód załączam zdjęcie z zeszłego roku:

bo ja pamiętam też mieliśmy w wannie karpie... ale chyba z 2 lata z rzędu strasznie płakałam... że rodzice postanowili kupować już "ukatrupione" 
spring - a nie płakał jak zabijaliście karpie?bo ja pamiętam też mieliśmy w wannie karpie... ale chyba z 2 lata z rzędu strasznie płakałam... że rodzice postanowili kupować już "ukatrupione"
![]()

wieczorem, jak Jaś już spał. Następnego ranka pobiegł do łazienki, zobaczył,że karpi nie ma i tylko spytał,co się stało. Ja mu na to,że zabiliśmy, a Jaś:"to kiedy w końcu je będziemy jeść?"
Dziwne to moje dziecko...Właśnie zastanawialiśmy się z eMkiem jak to zrobić,że tego nie przeżywał. Zrobiliśmy "TO"wieczorem, jak Jaś już spał. Następnego ranka pobiegł do łazienki, zobaczył,że karpi nie ma i tylko spytał,co się stało. Ja mu na to,że zabiliśmy, a Jaś:"to kiedy w końcu je będziemy jeść?"
Dziwne to moje dziecko...

Właśnie zastanawialiśmy się z eMkiem jak to zrobić,że tego nie przeżywał. Zrobiliśmy "TO"wieczorem, jak Jaś już spał. Następnego ranka pobiegł do łazienki, zobaczył,że karpi nie ma i tylko spytał,co się stało. Ja mu na to,że zabiliśmy, a Jaś:"to kiedy w końcu je będziemy jeść?"
Dziwne to moje dziecko...