aniulla26
mamuśka
Silke fajne te linki
sama w wolnym czasie chętnie pooglądam
Mona szerokiej drogi kochana!! a ty sama jedziesz?? bez kierowcy zmiennika?? tak jak Silke mówi Nadia pewnie prześpi większość drogi , jak w zeszłym roku jak jechałam do Norwegii to mieliśmy 1200 do pokonania i faktycznie większość drogi młody spa... ale nie jechałam sama ,chyba bym się nie odważyła... ale tak czy owak to powodzenia !!! i czekamy na wiadomość , że bezpiecznie dotarłaś na miejsce
ale dziś miałam beznadziejny dzień
cały dzień pogoda do du.. nic mi się nie chciało a na domiar złego dostałam wiadomość z Pl, że nasz kolega nie żyje
co prawda to było do przewidzenia , że tak skończy ( wiele lat nadużywał alkoholu) ale jakoś mnie to załamało bo chłopak miał dopiero 34 lata ...
Mona szerokiej drogi kochana!! a ty sama jedziesz?? bez kierowcy zmiennika?? tak jak Silke mówi Nadia pewnie prześpi większość drogi , jak w zeszłym roku jak jechałam do Norwegii to mieliśmy 1200 do pokonania i faktycznie większość drogi młody spa... ale nie jechałam sama ,chyba bym się nie odważyła... ale tak czy owak to powodzenia !!! i czekamy na wiadomość , że bezpiecznie dotarłaś na miejsce
ale dziś miałam beznadziejny dzień