reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Silke fajne te linki :) sama w wolnym czasie chętnie pooglądam

Mona szerokiej drogi kochana!! a ty sama jedziesz?? bez kierowcy zmiennika?? tak jak Silke mówi Nadia pewnie prześpi większość drogi , jak w zeszłym roku jak jechałam do Norwegii to mieliśmy 1200 do pokonania i faktycznie większość drogi młody spa... ale nie jechałam sama ,chyba bym się nie odważyła... ale tak czy owak to powodzenia !!! i czekamy na wiadomość , że bezpiecznie dotarłaś na miejsce

ale dziś miałam beznadziejny dzień :( cały dzień pogoda do du.. nic mi się nie chciało a na domiar złego dostałam wiadomość z Pl, że nasz kolega nie żyje :( co prawda to było do przewidzenia , że tak skończy ( wiele lat nadużywał alkoholu) ale jakoś mnie to załamało bo chłopak miał dopiero 34 lata ...

reklama
Silke dzieki jutro popatrze:)
angela to troche tu i troche tufajnie,nigdy jedno miejsce ci sie nie znudzi.
mona trzymam kciuki i zycze ci spokojnej drogi,rob duzo przystankow i daj. Znac jak dojedziesz.
aniula wspolczuje,jednak szkoda chlopaka,a pil no cuz to jeden ztych nalogow z ktorych ciezko wyjsc niestety.
dzis tez nigdzie nie wychodzilismy,ale jutro troche pobiegam z dzieciakami.oby nie bylo za goraco bo jeszcze butow im nie kupilam.

Mona szczęśliwej podróży. Czekamy na wiadomość jak zajedziesz.

ewon ja kupiłam kilka dni temu Szymonowi półbuty, ale ciężko dostać coś fajnego i w rozsądnej cenie. Zwłaszcza, że ma wysokie podbicie :/ Niby na stronie beppi spodobało mi się kilka par, ale na miejscu okazało się, że większości z nich nie było albo nie było odpowiedniego rozmiaru.

Dzisiaj zaszalałam i pofarbowałam sobie włosy na czarno... Byłam już blondynka, więc czemu nie w druga stronę ;) Zaraz jeszcze sobie pomaluję pazurki na czerwono :D

czarodziejka pójdę do deichmana bądź do ccc może jakieś promocje będą:D to pokaz sie:D ja tez byłam blondynka i pofarbowałam na orzechowy braz ale nie wyszedł i mam rozne odcienie na glowie

Czarodziejko a gdzie kupiłaś buciki dla synka? Mój jeszcze sam nie chodzi ale buty muszę mu jakieś kupić. Także rozglądam się ale póki co nic ładnego mi się w oczy nie rzuciło.

Silke też sobie te stronki przejrzę w między czasie :) Też uważam że nie tylko dziecko ale także mama powinna być zadbana.

Mona szczęśliwej podróży!

Ewon, carolaine chciałam kupić w beppi, bo mi się na stronie podobały, ale nie było ich w sklepie :/ W końcu kupiłam w deichmanie calkiem fajne półbutki skórzane za 79zł. Za jakiś czas jeszcze musimy jechać po adidasy i najprawdopodobniej też kupimy w deichamanie nike, bo w ostatnich długo chodził. Tylko, że mój Szymon nosi rozmiar 25 :)

Ewon później wstawię fotkę na nk albo fb :) Chociaż dzisiaj w świetle dziennym nie są one takie czarne, raczej taki bardzooo ciemny brąz podchodzący pod czarny :)

Dzisiaj mamy przyjęcie rodzinne z okazji mojego dyplomu i przy okazji kupiliśmy tort dla mojej babci, bo wczoraj miała urodziny i zaśpiewamy jej sto lat :)

A od jutra się biorę za porządki w ciuchach- muszę posprzedawać rzeczy po Szymonie :)

Też muszę mojej małej kupić buty. Nie mam pojęcia jakich butów szukać, bo to będą jej pierwsze. Byłam w deichmannie i nie mam pojęcia, co wybrać a 80 zł to nie tak mało, żeby pozwalać sobie na pomyłki. Poczekam aż Alicja stanie pewnie na nóżkach i wtedy coś wybiorę.
Nie znam jeszcze dobrze Szczecina, gdzie można kupić dobre buty dla dziecka? Nie widziałam żadnego takiego sklepu w Galaxy. Może w Sterze jest coś?

Silke a ile Twoja Ala ma? Ja mam małego wielkoluda z dużą stopą z wysokim podbiciem, więc ciężko mi kupic mu fajne butki. Dziewczyny na październiku bardzo chwalą sobie buty z daichmanna z serii elefanten. Ja teraz kupiłam z barenschuhe i chyba są ok :) z elefantena nie ma już takich dużych rozmiarów.
W galaxy to jest tylko chyba deichmann i ccc. W auchanie jest bartek, ale ceny są już tam wyższe i w coccodrillo tez są butki nawet fajne :) Coccodrillo też jest tam gdzie auchan

Alicja niedługo skończy 11 miesięcy a obserwując jej ostatnie postępy rozwojowe, myślę, że niedługo zacznie chodzić :) zresztą to już ten czas :) Ona ma teraz rozmiar 19, bo ma tenisówki, które funkcjonują jako ozdoba, bo chodzić w tym się chyba nie da.

reklama
silke poczekaj az mała zacznie chodzic ,abys w sklepie mogla jej ubrac i zobaczyła czy uda sie w nich jej chodzic.ja kupiłam w ccc buty Damianowi za 39.99zl fajne byly tez w deichmanie ale urwis stwierdził,ze mu sie nie podobaja i był krzyk ,ze mam je zdjąć hehehe a w ccc sam sobie wybrał hehe

Do góry