Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam tylko 1 kg więcej, powiedziałam ginowi, że się martwię tym, a on na to: " o rany, tego jeszcze nie słyszałem, żeby kobita martwiła się, że jest szczupła... " i się roześmiał. No to przestałam się przejmować ;-)ja mam tylko 1kg więcej.... ale lekarz nic mi nie powiedział że za mało....![]()
tylko że ja za 2 dni będę w 20tc.....Ja też mam tylko 1 kg więcej, powiedziałam ginowi, że się martwię tym, a on na to: " o rany, tego jeszcze nie słyszałem, żeby kobita martwiła się, że jest szczupła... " i się roześmiał. No to przestałam się przejmować ;-)

Ja w 18-tym, więc niewielka różnica. Gin powiedział, że jeszcze przyjdzie czas kiedy będę się martwić, że tyję :-)tylko że ja za 2 dni będę w 20tc.....![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was miała test potrójny ? A jeśli tak, to jakie wyniki ?
Ja się zastanawiam po co lekarz kazał mi robić potrójny skoro NT i test podwójny wyszły ok. A teraz wysłał mnie jeszcze na 3d. Bo mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża?

ciekawe jak zająć sobie czas . Dam znać dziś jeszcze , albo jutro z rana co tam gin powiedział nam. Liczę na dziewczynkę chociaż mam takie przeczucie , ze to będzie synuś.