reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
ja mam tylko 1kg więcej.... ale lekarz nic mi nie powiedział że za mało....:sorry2:
Ja też mam tylko 1 kg więcej, powiedziałam ginowi, że się martwię tym, a on na to: " o rany, tego jeszcze nie słyszałem, żeby kobita martwiła się, że jest szczupła... " i się roześmiał. No to przestałam się przejmować ;-)

ja do tej pory miałam wagę jeszcze niższą niż przed ciążą i też się martwiłam, ale na szczęście w tym tygodniu wróciłam do wagi sprzed ciąży więc mam nadzieje że już nie spadnie :))

ja od poczatku ciąży przytyłam 7 kilo, nie wiem gdzie je mam(chyba w brzuszku :-)) bo za bardzo nie widac... przybieram chyba w miare normalnie...

Dziewczyny, czy któraś z Was miała test potrójny ? A jeśli tak, to jakie wyniki ?
Ja się zastanawiam po co lekarz kazał mi robić potrójny skoro NT i test podwójny wyszły ok. A teraz wysłał mnie jeszcze na 3d. Bo mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża?

Dziewczyny, czy któraś z Was miała test potrójny ? A jeśli tak, to jakie wyniki ?
Ja się zastanawiam po co lekarz kazał mi robić potrójny skoro NT i test podwójny wyszły ok. A teraz wysłał mnie jeszcze na 3d. Bo mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża?

nie jestem pewna ale słyszałam że koło czterdziestki jest największe zagrożenie urodzenia chorej dzidzi.... i robi się wtedy dokładne badania...

ale tobie do 40 to jeszcze dużo brakuje:-p

reklama
Nie śpię już od 6, przewracam się z boku na bok . Dziś wielki dzień- usg połówkowe i powinnam poznać płeć maleństwa:-) a wizytę mam dopiero na 20 :szok: ciekawe jak zająć sobie czas . Dam znać dziś jeszcze , albo jutro z rana co tam gin powiedział nam. Liczę na dziewczynkę chociaż mam takie przeczucie , ze to będzie synuś.
Co do wagi to przytyłam 2,5 kg i martwiłam się , że coś nie tak , ale lekarz stwierdził, że jest to bardzo indywidualna sprawa i nie ma co uogólniać więc już się nie martwię :-)

Do góry